Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πούτιν: Το 2010 τραγουδούσε για τα παιδιά, τώρα τα βομβαρδίζει

Πούτιν: Το 2010 τραγουδούσε για τα παιδιά, τώρα τα βομβαρδίζει

Το βίντεο έχει γίνει viral. Δείχνει τον Πούτιν να τραγουδάει σε φιλανθρωπική συναυλία για τα παιδιά, πριν από 12 χρόνια.

Ήταν το 2011 στην Αγία Πετρούπολη όταν σε μια λαμπρή εκδήλωση για παιδιά για φιλανθρωπικό σκοπό, Η Σάρον Στόουν, ο Κέβιν Κόστνερ, ο κερτ Ράσελ, η Γκόλντι Χον και η Μόνικα Μπελούτσι έδωσαν το παρών.

Οικοδεσπότης ήταν ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν. Και εκεί που ένιωθαν όλοι ιακνοποιημένοι και καλά με τον εαυτό τους για τη συμβολή τους στη φιλανθρωπική συναυλία για τα παιδιά, ο Πούτιν ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να τραγουδάει στα αγγλικά (καραόκε) το «Blueberry Hill».

Με το χέρι στην τσέπη και με άνεση άρχισε το τραγούδι του ενώ από κάτω η Σάρον Στόουν έκανε με τα δάχτυλα του χεριού της, το σήμα της νίκης. Βέβαια όλα αυτά 12 χρόνια μετά έχουν ξεχαστεί και ο Πούτιν βομβαρδίζει την Ουκρανία και μέχρι στιγμής από τους βομβαρδισμούς αυτούς έχουν βρει το θάνατο 50 παιδάκια.

Βομβαρδισμός νοσοκομείου Παίδων

Μάλιστα πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Ρωσικός στρατός βομβάρδισε και ένα νοσοκομείο παίδων στη Μαριούπολη στην Ουκρανία. Από αυτόν τον βομβαρδισμό τραυματίστηκαν 17 άνθρωποι ανάμεσα τους και έγκυες γυναίκες.

Θα αναρωτιέστε γιατί αυτό το βίντεο ήρθε ξανά στη δημοσιότητα και γιατί έχει γίνει viral. Προφανώς για να δείξει τις διαφορές ή καλύτερα τις αντιφάσεις του «τότε» με το «τώρα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024