
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα της Γεωργίας Μπίκα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Η 24χρονη Γεωργία στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες και εκφράζει την εμπιστοσύνη της στη Δικαιοσύνη
Μέσω του δικηγόρου της, Αθανάσιου Ζιώγα, η Γεωργία Μπίκα στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες με αφορμή τη σημερινή Ημέρα της Γυναίκας.
Η κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, έστειλε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες – θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, προτρέποντάς τες να μιλήσουν για όλα όσα βίωσαν ή βιώνουν και φοβούνται να αποκαλύψουν.
Η 24χρονη η οποία βρίσκεται εν αναμονή εξελίξεων για την υπόθεσή της, τονίζει πως «καμία κοπέλα και καμία γυναίκα σε όλο τον κόσμο να μη μείνει μόνη».
«Θα δικαιωθώ…»
Μέσω του ThessToday.gr εκφράζει την πίστη της στη δικαίωση και την πίστη της στη δικαιοσύνη και καλεί, μέσω του κ. Ζιώγα, τις γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους.
«Πιστεύω στη δικαιοσύνη. Θα δικαιωθώ και δεν θα υπάρξει από εδώ και μπρος παρόμοια κατάσταση σαν της δικής μου σε καμία κοπέλα και σε καμία γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Να σπάσουμε τη σιωπή».
- Έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται έως τέλη Αυγούστου
- Πελίστρι: «Δεν εξέτασα πρόταση για να φύγω από τον Παναθηναϊκό»
- Δήμιοι και δεσμοφύλακες
- H ηδονιστική και πολιτική δόξα των βραδινών εξόδων – Από τους κήπους αναψυχής του 18ου αιώνα στο dance floor
- «Εκρηκτικό προηγούμενο»: Η απάντηση Αραγτσί μετά τις δηλώσεις Τραμπ για τα ιρανικά παγωμένα στοιχεία
- Διακοπές: Που ξόδεψαν 3,68 δισ. οι Έλληνες τουρίστες – Η μέση ημερήσια δαπάνη [γραφήματα]



