Ράχες: Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό από εκτροπή νταλίκας
Μετά την εκτροπή της νταλίκας που κατέληξε «διπλωμένη στο ρεύμα προς Λαμία, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος, σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων, κυρίως στο ρεύμα προς Λαμία.
Απίστευτο χάος στην εθνική οδό για χιλιάδες οδηγούς μετά από εκτροπή νταλίκας στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7:00 το απόγευμα όταν μια νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη έπεσε πάνω στη σήμανση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο ύψος των Ραχών και συγκεκριμένα στο 241χλμ της εθνικής οδού.
Μετά την εκτροπή της νταλίκας που κατέληξε «διπλωμένη στο ρεύμα προς Λαμία, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος, σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων, κυρίως στο ρεύμα προς Λαμία.
Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών η ουρά στο ρεύμα προς Αθήνα είχε φτάσει μέχρι και τα διόδια Πελασγίας με τα οχήματα να παραμένουν ακινητοποιημένα μέσα στο δρόμο για αρκετή ώρα.
Οι αστυνομικοί της Τροχαίας και του ΑΤ Στυλίδας έκαναν εκτροπή των οχημάτων μέσα από Αχλάδι – Ράχες, όπου επίσης τα φορτηγά έχουν μπλοκάρει και γίνεται χαμός μέσα στο χωριό, όπως είπαν στο LamiaReport κάτοικοι των Ραχών.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής