
Απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Γυναίκες από σωματεία εργαζομένων, συνδικάτα καθώς και φοιτητές, φοιτήτριες αλλά και πρόσφυγες έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά της βίας και της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Σε εξέλιξη θα βρίσκονται όλη την ημέρα δυναμικά συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας στο πλαίσιο απεργιακών κινητοποιήσεων για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με κεντρικά αιτήματα να μπει ένα τέλος στην έμφυλη βία και να αναγνωριστεί ο όρος γυναικοκτονία.
Οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα ξεκίνησαν από το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς γυναίκες κατέβηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος και τίμησαν τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Γυναίκες από σωματεία εργαζομένων, συνδικάτα καθώς και φοιτητές, φοιτήτριες αλλά και πρόσφυγες έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά της βίας και της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Βασικό σύνθημα της φετινής συγκέντρωσης, είναι «παλεύουμε, διεκδικούμε, απεργούμε» ενώ έγινε ειδική αναφορά στις γυναίκες της Ουκρανίας που δοκιμάζονται λόγω της ρωσικής εισβολής.
- Νίκος Καχτίτσης: «Δεν μου απομένει τώρα παρά ο θάνατος»
- Πανελλαδικές 2026: Τηλεφωνική γραμμή 1550 ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψηφίους ενεργοποιεί το υπ. Παιδείας
- Τζόκοβιτς για την κατάκτηση της Euroleague: «Συγχαρητήρια στα αδέρφια μας από τον Πειραιά»
- Η Κίνα αντεπιτίθεται – Νέα αρχιτεκτονική της Huawei πλησιάζει τις επιδόσεις των Δυτικών τσιπ
- Κοζάνη: Σε 73χρονο που είχε εξαφανιστεί φαίνεται ότι ανήκει η σορός που βρέθηκε σε λίμνη
- Η Dyson που ήθελες, τώρα σε super τιμή στο SHOPFLIX


