
Eurovision 2022: Αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του ελληνικού τραγουδιού
Την Πέμπτη 10 Μαρτίου θα δούμε για πρώτη φορά το video clip. Τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό θα εκπροσωπήσει η Αμάντα Γεωργιάδη.
Στο Τορίνο θα χτυπά η «καρδιά» της μουσικής από τις 10 έως τις 14 Μαΐου. Η ιταλική πόλη θα φιλοξενήσει τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και όλοι ανυπομονούν για αυτό.
Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η 25χρονη, που γεννήθηκε στα Ιωάννινα αλλά μεγάλωσε στη Νορβηγία, Αμάντα Γεωργιάδη.
Το τραγούδι της θα αποκαλυφθεί την Πέμπτη 10 Μαρτίου στο «Στούντιο 4».
Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ μέσω ενός τρέιλερ ανακοίνωσε πως το video clip θα δημοσιευτεί στην εκπομπή της ΕΡΤ 1, «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.
Το τραγούδι είναι σε σύνθεση της Αμάντα Γεωργιάδη μαζί με τον Νορβηγό συνεργάτη της Bjorn Helge.
Τη σκηνοθετική επιμέλεια του clip έχει ο Κώστας Καρύδας.
Δείτε το τρέιλερ
- ΠΑΟΚ: Βαρύ πρόστιμο στους παίκτες μετά την απώλεια της 2ης θέσης στη Super League
- «Στα έξι G πρέπει να γρυλίζεις» -Τα παρασκήνια της ταινίας Top Gun 40 χρόνια μετά
- Δίωξη για κακούργημα στον 44χρονο οδηγό για το τροχαίο στη Ρόδο
- Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2026: Διεκδικήστε έπαθλα 300.000 € από το Stelios Philanthropic Foundation
- Τσουκαλάς: Υπάρχουν σοβαρά εσωτερικά ζητήματα στη ΝΔ και δεν κρύβονται – Τρέμουν την επαναληπτική κάλπη
- Το σχόλιο του Λιάγκα για Akyla και Eurovision και η παρομοίωση με το… Final-4 της Euroleague (vid)


