Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλισσα Ελισάβετ: Τέλος το Παλάτι του Μπάκιγχαμ - Θα ζήσει μόνιμα στο Κάστρο του Γουίνδσορ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τέλος το Παλάτι του Μπάκιγχαμ – Θα ζήσει μόνιμα στο Κάστρο του Γουίνδσορ

Η Βασίλισσα δεν θα επιστρέψει ποτέ στο Μπάκινγχαμ στο οποίο έχει να διανυκτερεύσει από τον Μάρτιο του 2020.

Tο Κάστρο του Γουίνδσορ φαίνεται πως θα είναι από εδώ και πέρα η νέα μόνιμη κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η μονάρχης δεν έχει σκοπό να γυρίσει ξανά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail. Μάλιστα, η τελευταία νύχτα που πέρασε εκεί ήταν τον Μάρτιο του 2020.

Πλέον, θα ζει μόνιμα στο κάστρο του Γουίνδσορ και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα «εργάζεται από το σπίτι», καθώς θα δέχεται όλες τις επίσημες επισκέψεις, όπως τους αξιωματούχους, στο σπίτι της στο Μπέρκσαϊρ.

Αναφέρεται επίσης, πως οι βασιλικοί σύμβουλοι θέλουν να περιορίσουν τα ταξίδια της Βασίλισσας, αφού και η ίδια παραδέχτηκε ότι αισθάνεται αδύναμη πλέον.

«Όπως μπορείτε να δείτε, δεν μπορώ να κουνηθώ», ανέφερε η Βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας της με δύο γραμματείς των Υπηρεσιών Άμυνας.

Δεν είναι τυχαίο που επέλεξε το Κάστρο του Γουίνδσορ για να απομονωθεί. Άλλωστε, πρόκειται για το μέρος που πέρασε το lockdown με τον πρίγκιπα Φίλιππο, λίγο πριν τον θάνατό του, τον Απρίλιο του περασμένου χρόνου.

Εκεί, όπως αναφέρουν πηγές από το βασιλικό περιβάλλον, το ζευγάρι «ανακάλυψε ξανά» την ευτυχία. «Θυμήθηκαν τα χρόνια τους μαζί και ήρθαν ξανά κοντά», ανέφερε πηγή στη DailyMail.

Ο βασιλικός συγγραφέας, Hugo Vickers δήλωσε: «Το Γουίνδσορ είναι το μέρος που αγαπά. Εκεί ζουν οι αναμνήσεις της με τον πρίγκιπα Φίλιππο, εκεί είναι τα πόνι της και η οικογένεια της είναι κοντά. Βγάζει νόημα το γιατί επέλεξε να ζήσει στο Γουίνδσορ».

Η απόφασή της μπορεί να επηρεάστηκε κι από το γεγονός ότι αυτή την περίοδο πραγματοποιείται ανακαίνιση στο Παλάτι του Μπάκιγμαχ, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το 2027. Αυτό σημαίνει ότι στα Ανάκτορα θα ζουν πλέον, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, οι οποίοι θα αναλάβουν και τον θρόνο, όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ φύγει από τη ζωή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024