Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεξικό: Έτσι ξεκίνησαν τα αιματηρά επεισόδια στο Κουερετάρο – Άτλας

Μεξικό: Έτσι ξεκίνησαν τα αιματηρά επεισόδια στο Κουερετάρο – Άτλας

Μια οικογένεια που υποστήριζε τους φιλοξενουμένους φέρεται να ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν τα αιματηρά επεισόδια στην αναμέτρηση Κουερετάρο – Άτλας

Συγκλονισμένος είναι ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Κουερετάρο – Άτλας στο Μεξικό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ εκατοντάδες φίλαθλοι βρίσκονται στο νοσοκομείο με τραύματα.

Οι εικόνες που έκαναν γρήγορα το γύρο του κόσμου μιλούν από μόνες τους. Οι Αρχές ανακοίνωσαν μέτρα, ενώ με τη σειρά της η Μεξικάνικη Λίγκα διέκοψε το πρωτάθλημα μέχρι νεωτέρας.

Ειδική αναφορά έχει γίνει για την εμφανέστατη έλλειψη της Αστυνομίας, κάτι που είναι αρκετά παράλογο μιας και μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν αρκετά μεγάλη αντιπαλότητα.

Όσον αφορά το πώς ξεκίνησαν τα αιματηρά επεισόδια, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το Μεξικό υπάρχουν βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου που δείχνουν ότι, δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, μια μερίδα οπαδών της Κουερετάρο επιτέθηκε σε μια οικογένεια που υποστήριζε την Άτλας και βρισκόταν σε μια ενδιάμεση κερκίδα.

«Άρχισαν να χτυπούν οικογένειες, παιδιά και γυναίκες αδιακρίτως, και αυτό ήταν το σημείο χωρίς επιστροφή. Θεωρώ τον υπουργό Ασφάλειας της πολιτείας Κουερετάρο ως τον κύριο υπεύθυνο για την υποτίμηση του κινδύνου, επειδή τοποθέτησε τους αστυνομικούς της πολιτείας μόνο έξω από το γήπεδο. Και μέσα μόνο ιδιωτική ασφάλεια, που δεν ήταν εκπαιδευμένη. Μόνο δύο κυρίες μεταξύ 40 και 50 ετών ήταν εκεί για να μας φροντίσουν, και όταν είδαν ότι τα επεισόδια γίνονταν όλο και πιο έντονα, η μία άρχισε να κλαίει» είπε ένας από τους οπαδούς της Άτλας.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024