Η Μάντσεστερ Σίτι είχε τον έλεγχο και στην έναρξη του δευτέρου 45λέπτου στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά τα δύο γκολ του Ντε Μπρόινε στο πρώτο μέρος, βρήκε και ένα τρίτο στο 68′.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντε Μπρόινε, η μπάλα έφτασε στον Μαχρέζ κι αυτός με τρομερό σουτ στην άκρη της περιοχής νίκησε τον Ντε Χέα για το 3-1.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε με την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του Ταϊρίκ Τζόουνς, με την ποινή των τριών αγωνιστικών και το πρόστιμο να μην ισχύουν πλέον.