Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανδραβίδα: Συνελήφθη στην Πάτρα ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας

Ανδραβίδα: Συνελήφθη στην Πάτρα ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας

Ανατροπή στην υπόθεση της Ανδραβίδας.

Στην Πάτρα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στην Ανδραβίδα. Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας στην Ανδραβίδα, καθώς θεωρήθηκε ότι άτομο βρισκόταν μέσα στο σπίτι του βασικού υπόπτου για το τετραπλό φονικό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη 60χρονος και εξετάζεται στην ΔΑ Αχαΐας.

Σύμφωνα με το MEGA, ο άνδρας συνελήφθη στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, ενώ ο ίδιος δεν πρόβαλε καμία αντίσταση.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας εμφανίστηκε στο σπίτι του στην Ανδραβίδα το απόγευμα της Παρασκευής και στη συνέχεια με αυτοκίνητο κατευθύνθηκε στην Πάτρα, με την Αστυνομία να τον ακολουθεί.

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πάτρα, η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των τεσσάρων μελών της οικογένειας από την Ανδραβίδα, που δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους την περασμένη Τετάρτη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024