Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ομάδας των Επτά (G7) πιο προηγμένων οικονομιών συμφώνησαν σήμερα να επιβάλουν περαιτέρω κυρώσεις στη Ρωσία εάν η Μόσχα δεν σταματήσει να επιτίθεται στην Ουκρανία, δήλωσε ο Ιάπωνας υπουργός Εξωτερικών Γιοσιμάσα Χαγιάσι.
“Καλέσαμε τη Ρωσία να σταματήσει αμέσως την επίθεσή της στην Ουκρανία, η οποία έχει βλάψει ακόμη και απλούς πολίτες, και να αποσύρει τις δυνάμεις της”, δήλωσε ο Χαγιάσι στους δημοσιογράφους.
“Συμφωνήσαμε, ως G7, να επιβάλουμε πρόσθετες, αυστηρές κυρώσεις εάν η Ρωσία δεν σταματήσει την επίθεσή της”.
Ο Χαγιάσι συμμετείχε στη συνεδρίαση της G7, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.