Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Bundestag (γερμανική Βουλή), Μίχαελ Ροτ, τάχθηκε σήμερα υπέρ του ορισμού ενός διεθνούς διαμεσολαβητή για την κρίση στην Ουκρανία.
Ένας από τους πιθανούς υποψήφιους, δήλωσε, μάλιστα, θα μπορούσε να είναι η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.
Ο διεθνής διαμεσολαβητής θα πρέπει να είναι μια προσωπικότητα, η οποία θα γίνει αποδεκτή και σεβαστή και από τις δύο πλευρές, τόνισε ο κ. Ροτ και ερωτώμενος αν θα μπορούσε να είναι η Άνγκελα Μέρκελ σε αυτό τον ρόλο, δήλωσε ότι «με τις διασυνδέσεις και την εμπειρία της, θα ήταν σίγουρα πιθανή υποψήφια», αλλά ο ίδιος δεν θα ήθελε να προκαταλάβει οποιαδήποτε απόφαση.
Πληθαίνουν οι φωνές για «επιστράτευση» της Μέρκελ
Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγες ημέρες νωρίτερα (28/2), και ο πρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Διεθνών Υποθέσεων, Αντρέι Κορτούνοφ, σε δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση Rai, τόνισε ότι «η Γερμανίδα πρώην καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να διαμεσολαβήσει μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας».
Σύμφωνα με τον Κορτούνοφ, «χρειάζεται ένας άνθρωπος, ο οποίος να γνωρίζει καλά την ιστορία και τις σχέσεις των δύο χωρών».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!