Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Βροχές και χιόνια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Καιρός: Βροχές και χιόνια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Άστατος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο αλλά και την Καθαρά Δευτέρα με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

Συμφώνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αναμένονται βροχές στα πεδινά, τοπικές καταιγίδες στα θαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή αναμένουμε τοπικές βροχές σε πεδινά τμήματα κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, στη Θεσσαλία, στη Μακεδονία και στη Θράκη. Τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και μετά τις απογευματινές ώρες και σε ημιορεινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας.

Από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου αναμένεται σταδιακή ένταση των φαινομένων κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, ενώ οι χιονοπτώσεις αναμένεται να εκδηλώνονται και σε ημιορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης. Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά κατα τη διάρκεια της Δευτέρας.

Το αναμενόμενο επεισόδιο βροχοπτώσεων είναι Κατηγορίας 3 όσον αφορά τον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI).

Στο παρακάτω βίντεο, παρουσιάζεται η εκτιμώμενη πορεία του αθροιστικού υετού (βροχή και χιόνι) ανα 3ωρο απο την Παρασκευή 04/03 έως την Δευτέρα 07/03 απο το προγνωστικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024