Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG G63: Σε ρυθμούς ψηφιακής ανανέωσης

Mercedes-AMG G63: Σε ρυθμούς ψηφιακής ανανέωσης

Ένα από τα εμβληματικότερα μοντέλα της γερμανικής φίρμας αλλά και της αυτοκινητοβιομηχανίας ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία αναμένεται να επιφυλάσσει περισσότερες «εκπλήξεις» για το εσωτερικό της G-Class

Φωτογραφίες: Automedia

H G-Class αποτελεί δεδομένα ένα από τα αειθαλή μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας με την Mercedes-Benz ωστόσο να μην επαναπαύεται στις δάφνες της, επιδιώκοντας την συνεχή βελτίωση σε κάθε τομέα.

Έτσι μετά τη νέα γενιά και το σημαντικό ανασχεδιασμό του μοντέλου του 2019 ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανέωσή του που ως συνήθως δεν θα φέρει τα πάνω-κάτω σε όρους εξωτερικής σχεδίασης, εστιάζοντας σε άλλους τομείς.

Υπό το σύνηθες σκεπτικό της γερμανικής φίρμας, η ανανεωμένη G-Class αναμένεται, εξωτερικά να υιοθετήσει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, φωτιστικά σώματα με νέα γραφικά καθώς και κάποια στοχευμένα ανασχεδιασμένα στοιχεία στις εξωτερικές της επιφάνειες.

Αντιθέτως εκτεταμένες προδιαγράφονται οι αλλαγές στο εσωτερικό όπου θα πάρουν θέση μεγαλύτερες οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το infotainment χωρίς να αποκλείεται να υιοθετήσουν την ίδια διαμόρφωση με τις πιο πρόσφατες C-Class και S-Class. Στην εξίσωση δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ένταξη της τελευταίας εκδοχής του MBUX το οποίο στην περίπτωση της G-Class δεν αποκλείεται να προσφέρει νέες εφαρμογές προσαρμοσμένες στα off-road μέτρα του γερμανικού SUV.

Σε επίπεδο κινητήρων η έκδοση G 63 αναμένεται να διατηρήσει τον V8 των 4,0 λίτρων των 585 ίππων αν και το συγκεκριμένο μέγεθος δεν αποκλείεται να ακολουθήσει αυξητικές τάσεις. Επίσης αν και το συγκεκριμένο πρωτότυπο δεν φέρει καμία ένδειξη παρουσίας υβριδικής τεχνολογίας κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί η αξιοποίηση της με δεδομένες τις καταιγιστικές εξελίξεις στη γερμανική φίρμα σε αυτό τον τομέα.

Εξάλλου με δεδομένο ότι η G-Class καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, η γερμανική φίρμα δεν πρέπει να βιάζεται να προχωρήσει στην ανανέωσή της που σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να αναμένεται πριν το 2023.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024