Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Οι Ουκρανοί βάζουν τους αμάχους ως ασπίδα» υποστηρίζει ο Πούτιν

«Οι Ουκρανοί βάζουν τους αμάχους ως ασπίδα» υποστηρίζει ο Πούτιν

Σε νέα δήλωση για τον πόλεμο στην Ουκρανία προχώρησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, τον οποίο ονόμασε ξανά «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

Σε νέα δήλωση για τον πόλεμο στην Ουκρανία προχώρησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος κατηγόρησε την ουκρανική πλευρά ότι βάζει μπροστά τους αμάχους και γι’ αυτό υπάρχουν απώλειες. Ο Ρώσος πρόεδρος για άλλη μια φορά δεν αναφέρθηκε στον πόλεμο ως «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

«Οι στρατιώτες μας είναι ήρωες, είπε ανάμεσα σε άλλα ο Ρώσος πρόεδρος. Οι Ουκρανοί νεοναζί χρησιμοποιούν τους αμάχους σαν ανθρώπινες ασπίδες, υποστήριξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις πήραν ομήρους ξένους πολίτες, ακόμα και φοιτητές. Οι δυνάμεις μας παρείχαν ανθρωπιστικούς διαδρόμους για την αποχώρηση των πολιτών. Οι Ουκρανοί εθνικιστές έκλεισαν αυτούς τους διαδρόμους. Πολεμάμε με νεοναζί και αυτό φαίνεται από τις τακτικές τους», ανέφερε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απώλειες των Ρώσων στρατιωτών. «Είναι καθήκον μας να συνδράμουμε τις οικογένειες των νεκρών στρατιωτών μας. Όλοι οι τραυματισμένοι Ρώσοι στρατιώτες θα αποζημιωθούν. Οι στρατιώτες μας πολεμούν για τη Ρωσία στην Ουκρανία».

Ανακοίνωσε ένα μεταθανάτιο βραβείο σε έναν νεκρό Ρώσο στρατιώτη που – όπως υποστήριξε – «ανατινάχθηκε» με χειροβομβίδα για να αποφύγει τη σύλληψή του.

«Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας προχωρά βάσει σχεδίου», τόνισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν. «Δίνουμε μάχη κατά απειλών που συμπεριλαμβάνουν πυρηνικά όπλα», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024