Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – Βόλος 2-1: Κουλούρης λαμπρός τον οδηγεί

Ατρόμητος – Βόλος 2-1: Κουλούρης λαμπρός τον οδηγεί

Με… απίθανο buzzer beater στο 92′ ο ασταμάτητος Κουλούρης έδωσε δραματική νίκη στον Ατρόμητο επί του Βόλου και έφτασε τα 11 γκολ στη σεζόν.

Ο Ατρόμητος πήρε μια σπουδαία νίκη επικρατώντας του Βόλου με 2-1 στις καθυστερήσεις για την εξ’ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague χάρη σε ένα τέρμα του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος με αυτή την νίκη έφτασε τους 23 βαθμούς και μια βαθμολογική ανάσα εν όψει της δύσκολης συνέχειας στην μάχη που θα δώσει στα play out για την παραμονή του στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά ο Βόλος έμεινει στους 29 βαθμούς και σίγουρα δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο αγώνας

To παιχνίδια στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες με τον Ατρόμητο να είναι αυτός που απείλησε πρώτος στο 9′ λεπτό του ματς με τον Τζοβάρα που σούταρε με δύναμη από πλάγια θέση, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε με υπερένταση. Τρία λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος είπε πάλι όχι στο σουτ του Κουλούρη και τον Βόλο να φεύγει στην αντεπίθεση, όμως το σουτ του Μπαρτόλο πέρασε αρκετά έξω.

Στο 23′ λεπτό ο Ατρόμητος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, καθώς το σουτ του Ντένιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τον Ατρόμητο όταν μετά από καταπληκτική ασίστ με φανταστικό τακουνάκι του Ναμπί, ο Ντένιτς βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Βόλου, Παπαδόπουλο και με εύστοχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Βόλος δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 37′ λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Φεράρι έκανε από τα αριστερά εξαιρετική σέντρα, ο Ρεγκατέν βρέθηκε ανάμεσα στους αντίπαλους στόπερ, πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1 για τον Βόλο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς ποιοτικά κατώτερο από το πρώτο με τις φάσεις και για τις δύο ομάδες να είναι λιγοστές και καθόλου ανησυχητικές για τους δύο τερματοφύλακες. Πρώτος στην επανάληψη απείλησε ο Βόλος στο 56′ λεπτό όταν έκανε μια σέντρα από τα αριστερά, αλλά η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη, ενώ και ένα λεπτό αργότερα το ανάποδο ψαλίδι του Κορεά σταμάτησε στα σώματα.

Στο 74′ ο Νίνης έκανε ωραίο μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Γιαννιώτη, ενώ στο 84′ ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου απέκρουσε εντυπωσιακά, δυνατό σουτ του Κορέα.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στις καθυστερήσεις όταν μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μουνίθ από τα δεξιά ο Κουλούρης σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους στην μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Παπαδόπουλο και έκανε το 2-1 για τον Ατρόμητο που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας (46′ Μαυρομάτης), Παπαδόπουλος (79′ Σάλομον), Τζοβάρας (46′ Καστεγιάνο) – Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς (64′ Μουνίθ), Καρτάλης, Ναμπί (64′ Ροτάριου)- Αλιμπέκ, Κουλούρης.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος – Πουρίτα, Ρίνερ, Γκουλέν, Φεράρι – Νίνης (81′ Τερεζίου), Τσοκάνης (64′ Μπαριέντος) – Μπαρτόλο (46′ Κορέα), Ρεγκατέν (81′ Ροσέρο), Ορός (89′ Σιέλης) – Σοάρες

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024