Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τουλάχιστον δύο γιατροί δεν θέλουν να καταθέσουν

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τουλάχιστον δύο γιατροί δεν θέλουν να καταθέσουν

Τουλάχιστον δυο γιατροί των Κλινικών του Καραμανδανείου Παίδων και του ΠΓΝΠ, στις οποίες νοσηλεύτηκαν η Μαλένα και η Τζωρτζίνα, δεν θα ήθελαν να καταθέσουν στις ανακριτικές αρχές αν ήταν στο χέρι τους.

Ο θάνατος των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινή γνώμη με τις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Τουλάχιστον δυο γιατροί των Κλινικών του Καραμανδανείου Παίδων και του ΠΓΝΠ, στις οποίες νοσηλεύτηκαν η Μαλένα και η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με πληροφορίες δε θα ήθελαν να καταθέσουν στις ανακριτικές αρχές αν ήταν στο χέρι τους.

Σύμφωνα με το pelop.gr, στη μια περίπτωση, γιατρός του ΠΓΝΠ αποκάλυψε σε φιλικό του περιβάλλον ότι «δεν θέλει να μπλέξει και γι’ αυτό δεν μιλάει δημόσια, ούτε επιθυμεί στις ιδιωτικές συζητήσεις ν’ αναφέρεται σ’ αυτό το θέμα…».

Η δεύτερη περίπτωση αφορά γυναίκα γιατρό του Καραμανδανείου, η οποία στο φιλικό περιβάλλον της περιέγραψε μια σκηνή που τη σόκαρε την ημέρα που η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε «φύγει» από τη ζωή και την επανέφερε συνάδελφός της μετά από 50 ολόκληρα λεπτά της ώρας.

Η εν λόγω γιατρός ήταν υπηρεσία εκείνη τη μέρα και ευρισκόμενη στο διάδρομο του δωματίου όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα – κι ενώ καταβάλλονταν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σωθεί το κοριτσάκι –, άκουσε μια φωνή, σύμφωνα με την σοκαριστική περιγραφή της στο φιλικό της περιβάλλον, να λέει: «Ταλαιπωρείται το κοριτσάκι… Δεν γίνεται τίποτα… Αφήστε το να «φύγει». Τόση ώρα έχει χαθεί κάθε ελπίδα…».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024