Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μάρκου: Ποια είναι η «Γυναίκα με τα Μαύρα» του Chase;

Μαρία Μάρκου: Ποια είναι η «Γυναίκα με τα Μαύρα» του Chase;

Η Μαρία Μάρκου, ή αλλιώς η μυστηριώδης «Γυναίκα με τα Μαύρα» για τους φανατικούς του «Τhe Chase», βρέθηκε καλεσμένη στο MEGA Καλημέρα.

Κατάγεται από την Πελοπόννησο και όπως δήλωσε, αγαπάει τη γνώση. Είναι νομικός, όμως δεν ασκεί το επάγγελμα. Έχει σπουδάσει Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, η διδακτορική της διατριβή είναι πάνω στο αντικείμενο της Εφαρμοσμένης Επικοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου και έχει μεταπτυχιακό πάνω στη Δημόσια Διοίκηση. Η Μαρία Μάρκου όμως δεν σταμάτησε μόνο εκεί, καθώς είναι και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης!

Η «Γυναίκα με τα Μαύρα» εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη πως σκέφτεται να συνδυάσει τη Νομική με την μεγάλη της αγάπη, το ποδόσφαιρο, και να ασχοληθεί με το Αθλητικό Δίκαιο.

«Τον τίτλο η «Γυναίκα με τα Μαύρα» δεν τον πήρα καλά στην αρχή. Μετά πείστηκα, γιατί κατάλαβα ότι οι άνθρωποι που μου τον έδωσαν ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Εγώ δεν ήμουν εκεί να τους αμφισβητήσω, αλλά να τους υποστηρίξω. Μετά κατάλαβα ότι μπορώ να το υποστηρίξω και το αγάπησα», είπε.

«Βρέθηκα να είμαι μία από τους Chasers κάνοντας μία αίτηση όταν είδα ότι ξεκινάει αυτό το παιχνίδι. Είχα παρακολουθήσει το παιχνίδια στο εξωτερικό. Μετά από πολλά castings βρέθηκα να είμαι μία από τους Chasers».

Η αχίλλειος πτέρνα της, σύμφωνα με την ίδια, είναι η γαστρονομία και η μαγειρική. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι διδάσκεται και η ίδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Η γνώση σε βοηθάει να αποκλείσεις το λάθος, αλλά και να μπεις στο σωστό μονοπάτι της ερώτησης, θα ανασύρεις μία γνώση που προσομοιάζει. Έχω άγχος, γιατί θέλω να βγει ένα καλό παιχνίδι, που θα έχει διάδραση και γνώση. Έχω το άγχος να απαντήσω κι εγώ σωστά, να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν», είπε η Μαρία Μάρκου.

Στον ελεύθερό της χρόνο παρακολουθεί την επικαιρότητα, συναναστρέφεται με κόσμο, παρακολουθεί την πορεία των αγαπημένων της ανθρώπων και διαβάζει, μυθιστορήματα κατά διαστήματα.

Η «Γυναίκα με τα Μαύρα» δήλωσε πως δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή της και αποκάλυψε στο «ΜΕGA Καλημέρα» ότι έχει κάνει δύο γάμους και έχει πάρει δύο διαζύγιο. Εκείνο που τρομάζει πλέον τον κόσμο θεωρεί πως είναι η κοινωνική αποστασιοποίηση.

Η ίδια είναι ανοιχτή σε νέους ανθρώπους και γνωριμίες και παρά τις τρομερές γνώσεις της, δεν απαιτεί να έχει πολλά πτυχία ο σύντροφός της.

«Επιλέγω ενστικτωδώς. Κοιτάω να είναι κυρίως καλός άνθρωπος, κοιτάζω την καλοσύνη, πως φέρεται στα ζώα, ποιες απόψεις έχει αναφορικά με την κοινωνία, γιατί δεν συμπαθώ τις ακραίες απόψεις», είπε.

Δείτε το βίντεο

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024