Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από ουκρανικές πηγές στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι ένα κτίριο που στέγαζε παιδικό σταθμό χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο. Οι πληροφορίες δεν έχουν επαληθευθεί. Ο παιδικός σταθμός βρίσκεται στην πόλη Sieverodonietsk στο Λουγκάνσκ στην Ανατολική Ουκρανία.
-Live Map Update #29 (as of 5:08AM PST)-
1. Russian army targeted childrengarden in Sieverodonietsk.
2. Ballistic Missile Iskander was launched from Kalinkavicy at 13:33.
Οι μάχες από αέρος και εδάφους έχουν μεταφερθεί στα αστικά κέντρα, οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι «ισοπέδωσαν» το Χάρκοβο και ελέγχουν τη Χερσώνα, ενώ σφοδρές μάχες διεξάγονται και στη Μαριούπολη. Ο δήμαρχος της Μαριούπολης, ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις εμποδίζουν τη διαφυγή πολιτών.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30