Ημέρα Super League η σημερινή, με ντέρμπι Δικεφάλων και μάχη στο Φάληρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης.
Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 20:30 τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν, ενώ λίγο νωρίτερα (19:00) ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 17η αγωνιστική της Super League.
Η Ένωση καλείται να αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα που γνώρισε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (3-0) και, με άλλον αέρα λόγω Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον πάγκο, να πάρει ένα «τρίποντο» που θα την απομακρύνει από ενδεχόμενους μπελάδες όσον αφορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Από την άλλη πλευρά, ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Ιωνικό στην Τούμπα (1-1) και να αυξήσει τη διαφορά του από τους Κιτρινόμαυρους στους 10 βαθμούς, κλειδώνοντας κατά κάποιον τρόπο τη δεύτερη θέση.
Από εκεί και πέρα, στο άλλο ματς της ημέρας, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί των 5 αγώνων, μετά και την επικράτηση επί του ΟΦΗ (1-0), και να κάνουν το 6Χ6 κόντρα στους Αρκάδες.
Από την πλευρά της, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβας θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία της στην 6άδα και κατ’ επέκταση στα πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.