Χαμός στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο της Ενωσης να κράζει… άγρια τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης για την τραγική εμφάνιση απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά.
Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρότι οι Ασπρόμαυροι έπαιζαν με δέκα παίκτες από 19’, όταν αποβλήθηκε ο Χάρης Τσιγγάρας.
Η απογοητευτική εμφάνιση της ΑΕΚ προκάλεσε την οργή των «κιτρινόμαυρων» οπαδών που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, με τον κόσμο της Ενωσης να γιουχάρει τους παίκτες για την εικόνα τους στο σημερινό ματς και να ρίχνει ευθύνες στη διοίκηση για την τραγική χρονιά!
«ΑΕΚ, ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ, όποιος δεν μπορεί να πάει να γ…», φώναζαν χαρακτηριστικά οι οπαδοί της ΑΕΚ μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ιταλού διαιτητή, με τον κόσμο της Ενωσης να «κράζει» και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που άφησε για μια ακόμα χρονιά την ομάδα «γυμνή».
«Ρε Μελισσανίδη δεν είναι δυνατόν η ΑΕΚ μικραίνει κ εσύ είσαι απών», φώναζαν οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί, με την οργή να ξεχειλίζει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και τους οπαδούς να ζητούν εδώ και τώρα εξηγήσεις για το συνονθύλευμα που εμφανίζει η ομάδα τους στον αγωνιστικό χώρο.
Λαϊκά δικαστήρια στο ΟΑΚΑ, με τη γιούχα και το άγριο κράξιμο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ να αποτυπώνει πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.
Η οργή πλέον ξεχειλίζει, με τον κόσμο της ΑΕΚ να βάλλει κατά πάντων. Χαρακτηριστικό ήταν το πανό ανάρτησε η Original στο αποψινό παιχνίδι, το οποίο ανέφερε: «Υπομονή τέλος, είστε όλοι ανίκανοι, φύγετε όλοι από την ΑΕΚ!».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Τότεναμ κινδυνεύει με υποβιβασμό με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του με έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες του.
Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε με την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του Ταϊρίκ Τζόουνς, με την ποινή των τριών αγωνιστικών και το πρόστιμο να μην ισχύουν πλέον.