Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λούτον Τάουν – Τσέλσι 2-3: Γλίτωσε το «κάζο» η Τσέλσι και πέρασε στους «8» του FA Cup

Λούτον Τάουν – Τσέλσι 2-3: Γλίτωσε το «κάζο» η Τσέλσι και πέρασε στους «8» του FA Cup

Παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η Τσέλσι νίκησε τελικά με 3-2 τη Λούτον Τάουν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup.

Σε μία περίεργη ημέρα για ολόκληρο τον οργανισμό, η Τσέλσι «φλέρταρε» με ένα μεγάλο «κάζο». Ενώ η υπόθεση του Ρομάν Αμπράμοβιτς καλύπτει τα πάντα στο «μπλε» στρατόπεδο, η ομάδα του Τόμας Τούχελ έκανε τα εύκολα… δύσκολα για τον εαυτό της, ωστόσο η διαφορά ποιότητας με τη Λούτον Τάουν ήταν αρκετή για να της δώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του FA Cup.

Παρότι η Τσέλσι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ο Τίμο Βέρνερ φώναξε «παρών» στο δεύτερο ημίχρονο, σκόραρε μια φορά, έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος σκόραρε και οι «μπλε» επικράτησαν τελικά με 3-2 της Λούτον, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στους «8» του FA Cup!

Η Λούτον άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα, με τον Μπερκ να κάνει το 1-0 στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Τσέλσι ωστόσο πήρε τον έλεγχο και μετά από συνεχόμενες ευκαιρίες ισοφάρισε με τον Σαούλ στο 27ο λεπτό. Κι όμως, η Λούτον έκανε το 2-1 στο 40ο λεπτό με τον Κόρνικ και πήρε εκ νέου το προβάδισμα.

Οι αλλαγές του Τούχελ στο δεύτερο μέρος άλλαξαν την εικόνα, ο Βέρνερ ισοφάρισε στο 68′ και δέκα λεπτά αργότερα έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Λουκάκου ο οποίος έκανε το 3-2 και έδωσε την πρόκριση στην Τσέλσι.

ΛΟΥΤΟΝ: Στιρ (14’ Ίστεντ), Μπερκ, Λοκίερ, Ποτς, Μπελ, Μπέρι (63’ Ζερόμ), Όσο, Κιόσο, Γκόμες (76΄Χίλτον), Μούσκβε (76’ Σνόντγκρας), Κόρνικ (63’ Κάμερον).

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Χάντσον Οντόι (61’ Βέιλ), Σαρ, Ρίντιγκερ, Λόφτους Τσικ, Ζορζίνιο (76’ Τζέιμς), Σαούλ, Μάουντ, Κένεντι (61’ Πούλισικ),  Λουκάκου, Βέρνερ.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024