Το πρώτο του γκολ από τον Δεκέμβρη με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε ο Τζακ Γκρίλις η αλλιώς η μεταγραφή των 100 εκατομμυρίων στους «πολίτες» και η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup, επικρατώντας με 2-0 της Πίτερμπρο.
Ο Άγγλος άσος αποκάλυψε κατά κάποιο τρόπο το πως ήρθε το γκολ του, αλλά και η έμπνευση του Φόντεν για την μπαλιά που του έβγαλε, τονίζοντας ότι οι δυο τους έβλεπαν βίντεο του Μέσι πριν το ματς του Κυπέλλου.
«Βλέπαμε βίντεο του Μέσι στο πούλμαν και τον τρόπο που πάσαρε. Μόλις πέτυχα το γκολ, ήρθε ο Φόντεν και μου είπε “είδες; Όπως το βίντεο που βλέπαμε!”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκρίλις.
? Messi inspired Grealish & Foden for their FA Cup knockout winning goal tonight.. ?? pic.twitter.com/no4MBTBRga
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.