
Έβερτον: Ακύρωσε κάθε συμφωνία με ρωσικούς χορηγούς
Η Έβερτον ανακοίνωσε πως ανέστειλε κάθε συμφωνία με ρωσικούς χορηγούς, έπειτα από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα σε όλους τους τομείς της κοινωνίας με τον χώρο του αθλητισμού να μην αποτελεί εξαίρεση.
Αρκετές ήταν οι ομάδες που διέκοψαν τη συνεργασία με χορηγούς της Ρωσίας, με τελευταία να είναι η Έβερτον. Με ανακοίνωση τους τα «ζαχαρωτά» γνωστοποίησαν ότι σταματάνε κάθε είδους συνεργασία με τις ρωσικές εταιρείες USM Holdings, MegaFon και Yota.
«Όλοι στην Έβερτον παραμένουν σοκαρισμένοι και λυπημένοι από τα φρικτά γεγονότα στην Ουκρανία. Όλοι παρέχουν πλήρη υποστήριξη στον Μικολένκο και την οικογένειά του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ουκρανός στόπερ της Έβερτον, Βιτάλι Μικολένκο εξαπέλυσε επίθεση μέσω instagram στον αρχηγό της εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Τζούμπα κατηγορώντας για το γεγονός πως αυτός αλλά και οι υπόλοιποι Ρώσοι ποδοσφαιριστές τηρούν σιγή ισχύος για τον Πόλεμο στην Ουκρανία.
Club Statement:
— Everton (@Everton) March 2, 2022
- Σε εμπόλεμη εσωκομματική ζώνη το Μαξίμου – Το «γαλάζιο» αντάρτικο ξεκίνησε
- Ο Μάικ Τζέιμς το επιβεβαίωσε: Φεύγει από τη Μονακό το καλοκαίρι!
- Η ιστορία των 4 παιδιών της Κέιτ Μπλάνσετ και του Άντριου Άπτον
- Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Η έξοδος του δράστη και των τριών ακόμη συλληφθέντων από τη ΓΑΔΑ
- Λέσβος: Ανοίγουν τα τυροκομεία του νησιού – Από σήμερα οι παραλαβές γάλακτος
- «Τιτανικός Ωκεανός» – Στις Κάννες με την πρώτη της ταινία η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη

