Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Πέθανε η Γαρυφαλλιά Βούλγαρη - Η γηραιότερη γιαγιά στη Μαγνησία

Βόλος: Πέθανε η Γαρυφαλλιά Βούλγαρη – Η γηραιότερη γιαγιά στη Μαγνησία

Ήταν γέννημα θρέμμα Ζαγοριανή. Η τελευταία της επιθυμία ήταν να ταφεί στο χωριό, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της

Θλίψη για την εμβληματική υπεραιωνόβια, τη γηραιότερη στην Ελλάδα, που σήμερα θα έκλεινε τα 107 χρόνια.

Με τον απαιτούμενο σεβασμό, που ταιριάζει σε ανθρώπους όπως η Γαρυφαλλιά Βούλγαρη, η οποία μέχρι το τέλος της ζωής της αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση με τη στάση που τήρησε όλα της τα χρόνια, η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι, καθώς και κάτοικοι της Ζαγοράς τη συνόδευσαν χθες Τρίτη στην τελευταία της κατοικία, σύμφωνα με πληροφορίες από το taxydromos.gr.

Η Γαρυφαλλιά Βούλγαρη έκλεισε τα μάτια της σε ηλικία 106 χρόνων! Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η γηραιότερη στον νομό Μαγνησίας, η οποία μάλιστα σήμερα, 2 Μαρτίου, θα έκλεινε τα 107 χρόνια καθώς γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1916.

«Πρόσωπο της ημέρας»

Τον περασμένο Δεκέμβριο η εκλιπούσα έγινε το «πρόσωπο της ημέρας» σε ολόκληρη την Ελλάδα, όποτε και αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στον Βόλο μαζί με τα παιδιά της. Αφού συζήτησε με όλη την οικογένεια, ζήτησε να εμβολιαστεί.

Ο εμβολιασμός έγινε κατ’ οίκον από τον ιδιώτη παθολόγο γιατρό Απόστολο Παντσά.

Ο κ. Παντσάς μάλιστα σε αναρτήσεις του στα social media είχε εξάρει την αποφασιστικότητα της υπέργηρης.

Έγινε «σημαία» του προγράμματος «Ελευθερία»

Σε περίοδο που η αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά του κοροναϊού αμφισβητείται ακόμη, η επιλογή της 106χρονης έγινε «σημαία» του προγράμματος «Ελευθερία» για όλη την Ελλάδα, καθώς ήταν η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στη χώρα που εμβολιάστηκε κατά του covid 19.

H υπέργηρη «έσβησε» ήρεμα. «Εφυγε» περήφανη όπως έζησε, μολονότι στη ζωή της πέρασε πολλές κακουχίες. Βίωσε τον πόλεμο, έχασε τον σύζυγό της σε μικρή ηλικία, καθώς σκοτώθηκε, μεγάλωσε όμως τα παιδιά της με αγάπη και στοργή και ευτύχησε να τα δει πολύ καλά.

Ήταν γέννημα θρέμμα Ζαγοριανή. Η τελευταία της επιθυμία ήταν να ταφεί στο χωριό, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της. Η κηδεία της τελέστηκε χθες το μεσημέρι.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024