Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πριν από μία παράσταση πας σαν αρνί για σφάξιμο»
Το «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα καλύτερα νέα από την ελληνική σόουμπιζ
Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της ημέρας!
Νίτσα Βουτσά και Αλίκη Κατσαβού μίλησαν για τα 2 χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά. «Μεγαλώνοντας βάζει σε λέξεις τη στεναχώρια του», δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού.
«Ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός ο Κώστας, του πέταξε ένα συρτάρι όταν έμαθε ότι σπουδάζει ηθοποιός», συμπλήρωσε η Νίτσα Βουτσά.
«Πριν από μια παράσταση πας σαν αρνί για σφάξιμο, μπαίνω σε ένα μικρό πένθος πριν και μετρά την παράσταση», δήλωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην «Ελένη».
«Με έχει βοηθήσει πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω τα τελευταία χρόνια», εξομολογήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.
«Είχα μείνει speechsless με την πρόταση γάμου. Ήρθε το δαχτυλίδι με drone. Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε τατουάζ το πρόσωπό μου στο μπράτσο του», δήλωσε η Μαρία Αντωνά για την πρόταση γάμου του Άρη Σοϊλεδη.
Δείτε το βίντεο
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)
- Αρκάς: Οι ευχές στους Αντώνηδες και στις Αντωνίες



