
Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ δεν θέλει να γίνει μέρος της σύρραξης – Δεν θα στείλουμε στρατό ή μαχητικά αεροσκάφη
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κατηγόρησε τη Λευκορωσία ότι βοήθησε τη Ρωσία στην εισβολή.
Να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και να αποσύρει τις δυνάμεις της από εκεί ζήτησε από τη Ρωσία με νέες δηλώσεις του, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.
Προσέθεσε ωστόσο ότι η Συμμαχία δεν θα στείλει στρατεύματα ή μαχητικά αεροσκάφη, για να στηρίξει το Κίεβο, καθώς δεν θέλει να γίνει μέρος της σύρραξης.
«Ο (Ρώσος) πρόεδρος (Βλαντιμίρ) Πούτιν έκανε θρύψαλα την ειρήνη στην Ευρώπη» και η «Συμμαχία καταδικάζει τη βίαιη και αδικαιολόγητη εισβολή στην Ουκρανία», τόνισε ο Στόλτενμπεργκ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πολωνική αεροπορική βάση Λασκ, συνοδεία του Πολωνού προέδρου, Αντρέι Ντούντα.
Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κατηγόρησε τη Λευκορωσία ότι βοήθησε τη Ρωσία στην εισβολή.
«Το ΝΑΤΟ είναι μια αμυντική συμμαχία, δεν επιζητεί τη σύγκρουση με τη Ρωσία. Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει αμέσως τον πόλεμο, να αποσύρει όλες τις δυνάμεις της από την Ουκρανία και να δεσμευθεί με καλή πίστη στις διπλωματικές προσπάθειες» κατέληξε.
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)




