Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση του Δήμου Φυλής να γίνει μόνιμη έδρα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ

Πρόταση του Δήμου Φυλής να γίνει μόνιμη έδρα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ

Όλες τις δυνάμεις του Δήμου Φυλής θέτει στην διάθεση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ο Δήμαρχος Φυλής, ζητώντας παράλληλα να γίνει το κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων η μόνιμη στέγη της Εθνικής Ομάδας.

Μια σημαντική πρόταση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού έρχεται στον απόηχο της πετυχημένης διοργάνωσης και του νικηφόρου αποτελέσματος του αγώνα μπάσκετ με την Τουρκία, που διεξήχθη, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Ευάγγελο Λιόλιο ο Χρήστος Παππούς, μαζί με τα συγχαρητήριά του για τη διοργάνωση και το αποτέλεσμα, προτείνει να αποτελέσει ο Δήμος Φυλής μόνιμη έδρα της Εθνικής Ομάδας. Μάλιστα, με αφορμή την μεγάλη υποστήριξη προς την “επίσημη αγαπημένη”, που εκδηλώθηκε στο γήπεδο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κάνει λόγο για διακαή επιθυμία των δημοτών και θέτει στη διάθεση της ΕΟΚ όλες τις δυνάμεις του Δήμου Φυλής.

Η πρόταση του Δημάρχου Φυλής αποτελεί συνέχεια της δήλωσης που είχε κάνει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

«Η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ χτύπησε απόψε στο Δήμο Φυλής, δικαιώνοντας την επιλογή μας να συνδέσουμε τη συγκεκριμένη ολυμπιακή εγκατάσταση με το ομαδικό άθλημα που έχει φέρει τις μεγαλύτερες διακρίσεις στη Χώρα μας. Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα για τη νίκη της. Εύχομαι επιτυχία στους επόμενους αγώνες της και ελπίζω να αποτελέσει ο Δήμος μας μόνιμη έδρα της”, είχε δηλώσει ο Δήμαρχος Φυλής».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΟΚ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024