Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλληνας του Κιέβου: «Δεν φοράω το μπουφάν του Ολυμπιακού, επικίνδυνο χρώμα το κόκκινο»

Έλληνας του Κιέβου: «Δεν φοράω το μπουφάν του Ολυμπιακού, επικίνδυνο χρώμα το κόκκινο»

«Δεν είναι να φοράς κόκκινα...»

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο κ. Τάσος Τσιάμης, ο οποίος μένει στο Κίεβο και μετέφερε την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

Το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Τσιάμης μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, με την πρώτη ατάκα του να είναι η εξής: «Καλημέρα από το Κίεβο. Με μαύρο μπουφάν σήμερα και όχι με το κόκκινο του Ολυμπιακού, δεν είναι να φοράς κόκκινα. Είναι το χρώμα επικίνδυνο».

«Αν δεν ξέρεις ότι υπάρχει πόλεμος ακούγεται σαν μπουμπουνητό»

«Είμαστε στην κεντρική πλατεία του Κιέβου. Από τις διαπραγματεύσεις περιμένουμε να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές, να ησυχάσουμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως και πριν. Εγώ είμαι πιο άνετα, έχω το γραφείο μου εδώ, είναι μεγάλο, δεν έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ. Το γραφείο μου είχε μέσα 4-5 καναπέδες, φέραμε και στρώματα. Είμαστε 11 άτομα. Από τις 8 το πρωί έχει λήξει η απαγόρευση κυκλοφορίας» συμπλήρωσε ο κ. Τσιάμης.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι παρά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, δε φαίνεται να υπάρχει πολύς κόσμος στο κέντρο της πόλης, ο ίδιος εξήγησε ότι «Στο κέντρο δεν έχει και πολλές κατοικίες, εδώ είναι ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα σπίτια για τουρίστες».

«Οι πιο πολλοί γνωστοί μου έχουν μείνει εδώ. Τις εκρήξεις τις ακούμε, αλλά από μακριά. Αν δεν ξέρεις ότι υπάρχει πόλεμος ακούγεται σαν μπουμπουνητό, σαν να έρχεται βροχή. Δεν έχουμε δει καθόλου στρατό ούτε οχήματα του στρατού. Μόνο αστυνομία υπάρχει στο κέντρο του Κιέβου, που υπάρχει όλο το χρόνο. Το πρωί περίπου 100 ρεπόρτερ ήταν μαζεμένοι εδώ και τους πήγαν σε κάποιο νοσοκομείο» περιέγραψε ακόμα ο κ. Τσιάμης.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024