Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο κ. Τάσος Τσιάμης, ο οποίος μένει στο Κίεβο και μετέφερε την κατάσταση που επικρατεί εκεί.
Το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Τσιάμης μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, με την πρώτη ατάκα του να είναι η εξής: «Καλημέρα από το Κίεβο. Με μαύρο μπουφάν σήμερα και όχι με το κόκκινο του Ολυμπιακού, δεν είναι να φοράς κόκκινα. Είναι το χρώμα επικίνδυνο».
«Αν δεν ξέρεις ότι υπάρχει πόλεμος ακούγεται σαν μπουμπουνητό»
«Είμαστε στην κεντρική πλατεία του Κιέβου. Από τις διαπραγματεύσεις περιμένουμε να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές, να ησυχάσουμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως και πριν. Εγώ είμαι πιο άνετα, έχω το γραφείο μου εδώ, είναι μεγάλο, δεν έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ. Το γραφείο μου είχε μέσα 4-5 καναπέδες, φέραμε και στρώματα. Είμαστε 11 άτομα. Από τις 8 το πρωί έχει λήξει η απαγόρευση κυκλοφορίας» συμπλήρωσε ο κ. Τσιάμης.
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι παρά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, δε φαίνεται να υπάρχει πολύς κόσμος στο κέντρο της πόλης, ο ίδιος εξήγησε ότι «Στο κέντρο δεν έχει και πολλές κατοικίες, εδώ είναι ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα σπίτια για τουρίστες».
«Οι πιο πολλοί γνωστοί μου έχουν μείνει εδώ. Τις εκρήξεις τις ακούμε, αλλά από μακριά. Αν δεν ξέρεις ότι υπάρχει πόλεμος ακούγεται σαν μπουμπουνητό, σαν να έρχεται βροχή. Δεν έχουμε δει καθόλου στρατό ούτε οχήματα του στρατού. Μόνο αστυνομία υπάρχει στο κέντρο του Κιέβου, που υπάρχει όλο το χρόνο. Το πρωί περίπου 100 ρεπόρτερ ήταν μαζεμένοι εδώ και τους πήγαν σε κάποιο νοσοκομείο» περιέγραψε ακόμα ο κ. Τσιάμης.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου