
Συγκινεί η Τάμτα για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Ιδιαίτερα στενάχωρη μου είναι η εικόνα της μαμάς μου»
Η Τάμτα συμμετείχε στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας
Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη και καλλιτέχνης από όλα τα μέρη της γης στέκονται δίπλα στον ουκρανικό λαό.
Η Τάμτα συμμετείχε στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας και έδωσε το δικό της μήνυμα κατά του πολέμου.
Τα όσα ζει ο ουκρανικός λαός της ξύπνησε μνήμες από τα δικά της παιδικά χρόνια στη Γεωργία. «Ιδιαίτερα στενάχωρη μου είναι η εικόνα της μαμάς μου στην σημερινή διαδήλωση. Με το ίδιο πάθος για τον ίδιο λόγο…Όπως όλα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια», έγραψε η Τάμτα ανεβάζοντας στο Instagram της μια σειρά από εικόνες από την πλατεία Συντάγματος που πλημμύρισε μηνύματα στήριξης στην Ουκρανία.
«Υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο», ευχήθηκε η τραγουδίστρια ενώνοντας τη φωνή της με τις φωνές εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που ζητούν να σταματήσει ο πόλεμος.
Δείτε την ανάρτηση
- Αθηνά Οικονομάκου: Μαζί με την Ευγενία Σαμαρά στη Λισαβόνα για το bachelor της
- Μικρολίμανο: Καταζητούμενος κακοποιός ο άνδρας που τραυματίστηκε – Είχε έξι χειροβομβίδες, όπλα και σφαίρες
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/5): Πού θα δείτε το φινάλε της La Liga και ματς της Serie A
- Ψηφιακή κάλπη στην Αυτοδιοίκηση: Η μεγάλη αλλαγή που φέρνει ο νέος Κώδικας
- Η ακροδεξιά κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην Ευρώπη – Τι θα σημαίνει αυτό για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Final Four 2026: Άνοιξε το δεύτερο παράθυρο μεταπώλησης εισιτηρίων – «Τρέλα» από τον κόσμο του Ολυμπιακού



