
Μιμή Ντενίση: Εκτός εαυτού η ηθοποιός – «Μα τι λαός είμαστε;»
«Έχουμε κάνει και εμείς άπειρα πολιτικά λάθη που τα πλήρωσε η Μικρασία, ο Πόντος, η Κύπρος»
Την αγανάκτησή εξέφρασε δημοσίως η Μιμή Ντενίση, το απόγευμα της Κυριακής, με αφορμή την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και την διαχείριση αυτής από την Ελλάδα μα και την Ευρώπη.
Η αγαπημένη ηθοποιός δεν «μάσησε» καθόλου τα λόγια της.
«Μα τι λαός είμαστε;»
«Μα τι λαός είμαστε;; Διχασμός ακόμα και για το θέμα της Ουκρανίας; Όταν γίνεται μια βίαιη εισβολή σε μια χώρα. Όταν απειλείται η ζωή χιλιάδων αθώων, όταν έρχεται μια νέα τεράστια ανθρωπιστική κρίση τι ψάχνετε;; Δεν μπορώ να ψάξω τα λάθη του παρελθόντος της Ουκρανίας, με νοιάζει το παρόν και το μέλλον των ανθρώπων της» έγραψε χαρακτηριστικά.
«Έχουμε κάνει και εμείς άπειρα πολιτικά λάθη που τα πλήρωσε η Μικρασία, ο Πόντος, η Κύπρος. Όταν πρόκειται για ανθρώπους που σκοτώνονται και θα οδηγηθούν στην προσφυγιά εμένα εκεί είναι η καρδιά και ο νους μου. Όσο για την Ευρώπη… πάντα αμήχανη και διχασμένη ήταν μπροστά σε κρίσεις. Το 2022 ελάχιστα διαφέρει από το 1922» συμπλήρωσε.
«Μετά από μια τεράστια πανδημία μια μεγάλη εισβολή!! Ηγέτες που ονειρεύονται αυτοκρατορίες και λάοι με τα μωρά στους ώμους που ονειρεύονται μόνο να επιζήσουν και να προστατέψουν τις εστίες τους» κατέληξε η Μιμή Ντενίση.
Δείτε την ανάρτηση
- Δικηγόροι: Δεν συμμετέχουμε στην υλοποίηση της ΚΥΑ – Θύελλα αντιδράσεων για το «μπόνους» σε υποθέσεις ασύλου
- «Ψαρεύω από 9 ετών»: Ο 15χρονος με τους 158 λαγοκέφαλους μιλά για το μεγαλύτερο ψάρι που έπιασε
- Live streaming: ΠΑΟΚ – Βέστερλο
- Μελίνα Ασλανίδου: Αποκάλυψε ποια ήταν η συμβουλή που της έδωσε η Μαρινέλλα και δεν θα ξεχάσει ποτέ
- Συναγερμός για φωτιά στη Ρόδο – Στη μάχη της κατάσβεσης και ελικόπτερο
- Πετράλωνα: Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε γειτονικά κτίρια μετά την κατάρρευση της πολυκατοικίας




