Η πρεσβεία της Πολωνίας στην Ελλάδα, μέσω ανάρτησης του πολωνού πρέσβη, Άρθουρ Λομπάρτ, στο Twitter, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στο υπουργείο Εξωτερικών και στον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια, για το θάνατο δέκα αθώων ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία από τις «βάρβαρες αεροπορικές επιδρομές της Ρωσίας κοντά στη Μαριούπολη», όπως αναφέρει.
Επίσης, ο Άρθουρ Λομπάρτ επισημαίνει πως συμμετέχει στον πόνο των οικογενειών και προσεύχεται μαζί με τους Έλληνες για ειρήνη στην Ουκρανία.
Εξάλλου, τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον ελληνικό λαό και στην ελληνική κυβέρνηση για το θάνατο των δέκα ομογενών στην Ουκρανία εκφράζει μέσω Twitter η πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα.
Επίσης, στην ανάρτησή της, τονίζει πως «η Ρωσία πρέπει να σταματήσει αμέσως την αιματοχυσία στην Ουκρανία και να αποσύρει τις δυνάμεις της από το κυρίαρχο έδαφος της Ουκρανίας».
Στην εν λόγω ανάρτηση παρατίθεται και το tweet του πρωθυπουργού: «10 αθώοι πολίτες ελληνικής καταγωγής σκοτώθηκαν σήμερα από ρωσικές αεροπορικές επιδρομές κοντά στη Μαριούπολη. Σταματήστε τους βομβαρδισμούς τώρα!»
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα