Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super League: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Ολυμπιακός, για τρίποντο εξάδας ο ΟΦΗ

Super League: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Ολυμπιακός, για τρίποντο εξάδας ο ΟΦΗ

Δύο «στροφές» πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 25η αγωνιστική της Super League 1 (19:30)

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη (19:30), με τους γηπεδούχους να κυνηγούν το αήττητο αλλά και να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από την Αταλάντα, και τους φιλοξενούμενους τα πλέι-οφ.

Οι Ερυθρόλευκοι, μετά την ήττα από την ιταλική ομάδα, θέλουν να ορθοποδήσουν και ταυτόχρονα να διατηρήσουν το αήττητό τους στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλεια του ΠΑΟΚ, για να «καθαρίσουν» τον τίτλο μια και καλή.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σωκράτη Παπασταθόπουλο (εκτός για λόγους ροτέισον) και Ρόνι Λόπες (πρόβλημα υγείας), όπως επίσης και οι Κώστας Φορτούνης και Θανάσης Ανδρούτσος, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό Β’ απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας για τη Super League 2.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό έχοντας πολλά προβλήματα να λύσει, με τον Νίκο Νιόπλια να έχει περιορισμένες επιλογές. Εκτός λοιπόν έμεινε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, ο οποίος εκτίει ποινή λόγω κίτρινων καρτών και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα κόντρα στους Ερυθρόλευκους, αλλά και ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος είναι επίσης τιμωρημένος, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Πλην των δυο τιμωρημένων, εκτός αποστολής είναι και οι τραυματίες, Γιον Τοράλ και Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, που ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, οι Μεγιάδο και Φελίπε, που ταλαιπωρούνται από ίωση, ο Λουκ Καστάνιος, ο οποίος έχει άδεια για οικογενειακούς λόγους, και οι Βασίλης Σηφάκης και Δημήτρης Σωτηρίου.

Διαιτητές: Αντρέας Έκμπεργκ, Μεχμέτ Κούλουμ, Φρέντρικ Κλαϊβέρ, 4ος διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας, VAR: Στογιανόβ, Πετρόπουλος

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Κούντε, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΟΦΗ: Epassy, Waterman, Μανδάς, Weiss, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Selimovic, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπουζούκης, Στάικος, Λάμπρου, van Duinen, Kamau, Durmishaj, Τσιλιανίδης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024