Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Τέλος από τη Λιντς ο Μαρσέλο Μπιέλσα

Επίσημο: Τέλος από τη Λιντς ο Μαρσέλο Μπιέλσα

Η Λιντς ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαρσέλο Μπιέλσα

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα αποτελεί επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λιντς, καθώς η διοίκηση της αγγλικής ομάδας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό.

Έπειτα από 3,5 χρόνια και αφού επανέφερε τον ιστορικό σύλλογο στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, ύστερα από 16 σεζόν αναμονής, ο αργεντινός κόουτς πλήρωσε την κάκιστη αγωνιστική εικόνα των Παγονιών στα πρόσφατα ματς.

Χαρακτηριστικό είναι πως η Λιντς έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Premier League που δέχεται 20 γκολ σε ένα μήνα.

«Αυτή ήταν η πιο σκληρή απόφαση που χρειάστηκε να πάρω κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Λιντς Γιουνάιτεντ, λαμβάνοντας υπόψη όλη την επιτυχία που είχε ο Μαρσέλο στο σύλλογο. Με τον Μαρσέλο στο τιμόνι είχαμε τρεις απίστευτες σεζόν.

Άλλαξε την κουλτούρα του συλλόγου και έφερε μια νοοτροπία νικητή σε όλους μας. Οι στιγμές που δημιουργήθηκαν, ιδιαίτερα τη σεζόν 2019/20, και η κατάκτηση της ανόδου στην Premier League θα μείνουν φυσικά ανεξίτηλα χαραγμένες στις μνήμες όλων, συμπεριλαμβανομένων εμού και των φιλάθλων.

Ωστόσο, πρέπει να ενεργήσω προς το συμφέρον του συλλόγου και πιστεύω ότι απαιτείται μια άμεση αλλαγή για να διασφαλίσουμε την παρουσία μας στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα πρόσφατα αποτελέσματα δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας.

Βρισκόμαστε σε μια επισφαλή θέση στο πρωτάθλημα και νιώθω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρω ένα νέο προπονητή, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πιο κρίσιμη φάση της σεζόν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της Λιντς, Αντρέα Ραντριτζάνι.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024