Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Την αναστολή λειτουργίας της πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κίεβο αποφάσισε το υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου.
Το κυπριακό ΥΠΕΞ καλεί τους Κύπριους πολίτες οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται στη χώρα, να παραμείνουν στις οικίες τους, σε ασφαλή καταφύγια ή σε άλλους ασφαλείς χώρους, έως ότου επανεκτιμηθεί η κατάσταση για να καταστεί εφικτή η ασφαλής μετακίνησή τους.
Η έκκληση στους Κύπριους πολίτες
Οι Κύπριοι πολίτες που εξακολουθούν να βρίσκονται στην Ουκρανία καλούνται να επικοινωνούν με το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, αν δεν το έχουν ήδη πράξει, με σκοπό να γνωστοποιήσουν την παρουσία τους στη χώρα καθώς και τις προθέσεις τους. Επίσης, καλούνται να δηλώσουν τα στοιχεία τους, μέσω εγγραφής τους στην διαδικτυακή πλατφόρμα www.connect2cy.gov.cy.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου επικοινωνεί με τους Κύπριους πολίτες που βρίσκονται στην Ουκρανία, οι οποίοι έχουν δηλώσει την παρουσία τους στην πλατφόρμα connect2cy ή/και στους καταλόγους της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κίεβο, ούτως ώστε να επιβεβαιωθεί η προσωπική τους ασφάλεια και τους δοθεί καθοδήγηση.
Στην σχετική του ανακοίνωση, το ΥΠΕΞ δίνει και τα κάτωθι στοιχεία:
Υπουργείο Εξωτερικών / Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων:
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!