Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Βήμα πλέι οφ στην Τρίπολη

Άρης: Βήμα πλέι οφ στην Τρίπολη

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη στο σημερινό (17.15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα, προκειμένου να μπει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες για τον Άρη στη σημερινή (17.15) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Η απόφαση του CAS για τους -6 βαθμούς δεν ανακοινώθηκε ακόμα, κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης χρειάζεται τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας, προκειμένου να μπει στη πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Ο Χερμάν Μπούργος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην εντός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου και το πιθανότερο είναι ότι θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα και στον σημερινό αγώνα.

Παρά την επιστροφή του Γκάμα στην αποστολή, οι φορμαρισμένοι Μανσίνι και Ιτούρμπε θα ξεκινήσουν στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμή, με τον Εντιαγέ πίσω από τον Καμαρά, που θα αγωνιστεί στην κορυφή και τους Σάσα και Ματίγια στα αμυντικά χαφ.

Στο 4-2-3-1 που θα επιλέξει ο Αργεντινός τεχνικός, ο Κουέστα θα καθίσει κάτω από την εστία, ενώ ξεκάθαρα είναι και τα πράγματα στην άμυνα, καθώς ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο, ο Γκάνεα το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον προπονητή του Άρη ο Μάνος, που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024