Η Μπράγκα φάνηκε πιο ψύχραιμη και νίκησε τη Σέριφ Τισάσπολ με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι (2-0 κδ, παρ.), παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τη φάση των «16» του Europa League.
Ο Γιώργος Αθανασιάδης έπιασε δύο πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του, η οποία είχε νικήσει με 2-0 στο πρώτο ματς στη Μολδαβία, ωστόσο οι Πορτογάλοι επικράτησαν στη ρεβάνς με το ίδιο σκορ και πήραν την πρόκριση στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.
H Μπράγκα ξεκίνησε δυνατά στο ματς και στο 17′ άνοιξε το σκορ με τον Μεδέιρος, ενώ στο 43′ ο Όρτα έκανε το 2-0 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.
Η Σέριφ δεν κατάφερε να απειλήσει στο δεύτερο μέρος, ούτε και στην παράταση, με την πορτογαλική ομάδα να νικάει με 3-2 στα πέναλτι και να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.