Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Στεφανία Γουλιώτη για τον «Δάσκαλο»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έφτιαξε ένα παραμύθι ανθρώπινο

Η Στεφανία Γουλιώτη για τον «Δάσκαλο»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έφτιαξε ένα παραμύθι ανθρώπινο

η Στεφανία Γουλιώτη εξομολογήθηκε στη Δανάη την άποψή της για τον έρωτα

Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα, για τη ζωή της και την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία της.
Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στην Δανάη Μπάρκα για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Η παράσταση «Φαίδρα» μας βγάζει πάρα πολύ την ψυχή. Είναι ένα πολύ ποιητικό κείμενο που θέλει πάρα πολύ προσοχή από εμάς να μην γίνει υπερβολικό στον τρόπο που το ερμηνεύουμε. Μαθαίνεις συνέχεια γιατί διακυβεύονται πράγματα που δεν τα συναντάς στην καθημερινή σου ζωή, δηλαδή η ακρότητα του έρωτα. Γενικώς έχουμε στερηθεί πολλές πλευρές μας. Πόσω μάλλον τα αγόρια ή οι άντρες έχουν πάρει ρόλους. Τα αγόρια θέλουν να μοιάσουν στο μπαμπά τους κυρίως για να πάρουν το οκ από εκείνον ότι τα έχουν καταφέρει, ότι γίνανε ίδιοι. Είμαι περήφανη κάθε φορά που επιτυγχάνω κάτι που δεν ήταν γραφτό να γίνει. Το θέατρο με βάζει σε μια αδρεναλίνη», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός, μιλώντας στο «Πάμε Δανάη».

Παράλληλα, η Στεφανία Γουλιώτη εξομολογήθηκε στη Δανάη την άποψή της για τον έρωτα, αλλά και για τις ακραίες απόψεις του κόσμου, ο οποίος πολύ συχνά οδηγείται στην «ανθρωποφαγία».

«Σου τη δίνει και ο ερωτάς αυτή την αδρεναλίνη, αλλά στον έρωτα δεν μένεις συνέχεια σε αυτήν. Ταυτόχρονα το θέατρο μου έχει δώσει τη μυρωδιά της ζωής. Η τρέλα είναι μέρος της ζωής μου, σε βαθμό που έχω αγνοία κίνδυνου σε πολλά πράγματα. Για τους ανθρώπους που με θαυμάζουν δεν με αγχώνει το γεγονός ότι, ο πήχης είναι ψηλά, για τις δίκες μου δουλείες και επιλογές.  Όποιος με θαυμάζει, με θαυμάζει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, γιατί κάτι καθρεφτίζω στον εαυτό του εκείνη τη στιγμή. Δεν είμαι αυτή που ήμουν στα 27 μου, που με γνωρίσατε ως «Ηλέκτρα», είμαι πια 41 ετών. Έχουν περάσει πράγματα στη ζωή μου. Όσο έχω τη δύναμη να την αντιμετωπίσω, δεν με τρομάζει η ανθρωποφαγία. Πολλές φορές έχω βρει τον εαυτό μου να χρειάζεται να πλάθει έναν ρολό για να αντέξει την ανθρωποφαγία», τόνισε.

Η μοναξιά, τα άγχη και η προσωπική ευθύνη

«Η μοναξιά με αγχώνει πάρα πολύ. Είμαι σε μια περίοδο που περνάω αρκετό χρόνο μονή μου και νιώθω ότι αλλάζω δέρμα. Έχω αρχίσει και τολμάω να ζητάω βοήθεια σε πάρα πολλά πράγματα και είναι μεγάλη και η απογοήτευση μετά όταν δεν την παίρνεις. Νιώθω μια ζητιάνα που ζητάει συνεχώς βοήθεια, αλλά μαθαίνεις από τους τοίχους που βρίσκεις», αποκάλυψε στη Δανάη Μπάρκα.

«(Ως γυναίκα που έχω ένα βήμα) νιώθω πολύ τη μεγαλύτερη ευθύνη να απελευθερώσω άλλες γυναίκες που μπορεί να υποφέρουν. Μου αρέσει να κάνω πολιτική στην προσωπική μου ζωή και όχι με όχημα το βήμα που μου έχει δοθεί», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για την σειρά «Ο δάσκαλος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Έχω επιστρέψει στην τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί μπήκα σε ένα παραμύθι», ανέφερε ενθουσιασμένη η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έφτιαξε ένα παραμύθι τόσο ανθρώπινο, όσο και για τον ηθοποιό. Έχει φτιάξει τις τέλειες συνθήκες, το τέλειο σενάριο και μια γυναίκα που θα ήθελα να είμαι αυτή η γυναίκα στην πραγματική ζωής. Η γυναίκα αυτή έχει μια πραγματική αυτοπεποίθηση και ο Χριστόφορος έρχεται στη ζωή της και της την αποκαλύπτει στο μέγιστο βαθμό».

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Το σώσε».

«Η παράσταση «Το σώσε» πιστεύω ότι θα είναι εάν πραγματικό «σώσε». Σίγουρα θα είμαστε σε πολύ ωραία σύνδεση με το κοινό», κατέληξε μιλώντας για την παράσταση.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024