Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Συνέλαβαν δύο Ρώσους στρατιώτες

Ουκρανία: Συνέλαβαν δύο Ρώσους στρατιώτες

Την ανακοίνωση έκανε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ουκρανίας.

Δύο  Ρώσοι στρατιώτες συνελήφθησαν στην Ουκρανία. Την ανακοίνωση έκανε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της χώρας, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται τα όπλα που είχαν στην κατοχή τους οι δύο στρατιώτες που φαίνεται να ανήκαν σε μηχανοκίνητο τμήμα του ρωσικού στρατού.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Facebook

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα η ουκρανική προεδρία ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 40 Ουκρανοί στρατιώτες και γύρω στους 10 πολίτες έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής, όπως και σχεδόν «50 Ρώσοι κατακτητές».

«Γνωρίζω ότι περισσότεροι από 40 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί και πολλές δεκάδες τραυματιστεί και γίνεται λόγος για γύρω στους 10 νεκρούς αμάχους» σε όλη τη χώρα, δήλωσε ο Ολέξιι Αρεστόβιτς, σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Οι απώλειες αυτές προκλήθηκαν από αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς, εξήγησε.

Επίσης, η ουκρανική συνοριοφρουρά είχε ανακοινώσει ότι «ρωσικά στρατιωτικά οχήματα, περιλαμβανομένων τεθωρακισμένων, παραβίασαν τα σύνορα στις επαρχίες Τσερνιχίβ (στον βορρά, στη μεθόριο με τη Λευκορωσία), στο Σούμι (βορειοανατολικά), το Λουχάνσκ και το Χάρκοβο (ανατολικά) από το σημείο περάσματος μεταξύ της χερσονήσου (της Κριμαίας) και της ηπειρωτικής Ουκρανίας».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024