Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με άνεση η Σάκκαρη στα ημιτελικά, επιβλήθηκε με 2-0 σετ της αμερικανίδας Γκοφ

Με άνεση η Σάκκαρη στα ημιτελικά, επιβλήθηκε με 2-0 σετ της αμερικανίδας Γκοφ

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της αμερικανίδας Κόκο Γκοφ και πήρε την πρόκριση για τους «4» του τουρνουά που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε με 2-0 (6-3, 6-3) σετ της Αμερικανίδας Κόκο Γκοφ παίρνοντας την πρόκριση για τους «4» του τουρνουά που διεξάγεται στην Ντούχα του Κατάρ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και με ελάχιστα αβίαστα λάθη κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στην ταλαντούχα 17χρονη Αμερικανίδα και έχει βάλει πλώρη για τον τελικό του τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά από τέσσερις προσπάθειες κατάφερε να ξεκινήσει με μπρέικ την αναμέτρηση, ενώ με ένα πολύ καλό χτύπημα στην διαγώνιο έκανε γρήγορα το 2-0 στα γκέιμ. Η Αμερικανίδα κατάφερε να πάρει το πρώτο της γκέιμ και να μειώσει 2-1 χάρη σε δύο καλές επιθέσεις της που δεν είχαν πετυχημένη επιστροφή για την Σάκκαρη. Από εκεί και πέρα η Μαρία έκανε το 3-1, με την Γκοφ να μειώνει σε 3-2 χάρη σε δύο άσους και άλλη μία καλή επίθεση στο τέλος.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε άνετα στο 4-2 με την Γκοφ να μειώνει σε 4-3 με την Σάκκαρη με  love service game να κάνει το 5-3 και στην συνέχεια μετά από λάθος της Αμερικανίδας με μια λόμπα έκανε το 6-3 και έκανε το 6-3 στα γκέιμ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ιδανικά για την Μαρία, καθώς πηρέ προβάδισμα με 3 γκέιμ με την Αμερικανίδα να μην μπορεί να αντιδράσει, ενώ στην συνέχεια παίζοντας εξαιρετική άμυνα ανάγκασε σε λάθη την Γκοφ και έφτασε άνετα στο 4-0 στα γκέιμ.

Η Γκοφ όμως βρήκε τον τρόπο να πάρει με μπρέικ το πρώτο της γκέιμ στο δεύτερο σετ, με λίγες τυχερές άμυνες, που αιφνιδίασαν την Ελληνίδα τενίστρια.

Η Αμερικανίδα μείωσε ακόμα περισσότερο με άσο σε 4-2 με την Μαρία να κάνει το 5-2 και την Γκοφ να απαντά και μειώνει σε 5-3. Στο 6ο γκέιμ του 2ου σετ η Σάκκαρη έφτασε σε ματς πόιντ με την Γκοφ να το σβήνει, αλλά στην συνέχεια η Μαρία με ένα winner κατάκτησε το γκέιμ, κάνοντας το 2-0 σετ, παίρνοντας την πρόκριση για τον ημιτελικό.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024