Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πήρε… εκδίκηση η Σάκκαρη (2-0)

Πήρε… εκδίκηση η Σάκκαρη (2-0)

Η Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Τζέσικα Πεγκούλα (6-4, 7-5) και πήρε εκδίκηση για την ήττα στο Αυστραλιανό Οπεν, ενώ παράλληλα πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Ντόχα.

Εκδίκηση και πρόκριση! Η Μαρία Σάκκαρη παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό τένις, επικράτησε με 2-0 σετ της Τζέσικα Πεγκούλα (6-4, 7-5) και πήρε εκδίκηση από την Αμερικανίδα για την ήττα στους «16» του Αυστραλιανού Οπεν, ενώ παράλληλα πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του 1000άρι τουρνουά που πραγματοποιείται στην Ντόχα.

Η Ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Τζέσικα Πεγκούλα και αύριο (24/2) θα αντιμετωπίσει το κορίτσι – θαύμα του αμερικανικού τένις, Κόρι Γκοφ, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στο σημερινό παιχνίδι η Μαρία ήταν πολύ επιθετική, με την Πεγκούλα να είναι συνεχώς σε θέση άμυνας. Η φουλ επιθετική τακτική που ακολούθησε η Μαρία είχε ως αποτέλεσμα να κάνει 35 αβίαστα λάθη, αλλά είχε επίσης 27 winners. Από την άλλη, η Αμερικανίδα είχε 34 αβίαστα λάθη, δείγμα της πίεσης που δέχθηκε από την Σάκκαρη και μόλις 7 winners.

Η Αμερικανίδα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε 2-0 με μπρέικ. Η χαρά της, όμως, δεν κράτησε για πολύ. Η Μαρία Σάκκαρη αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2. Στη συνέχεια οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το 4-4, όταν η Ελληνίδα τενίστρια έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 5-4, κάνοντας καθοριστικό βήμα για το 1-0. Η Μαρία σηκώθηκε από την καρέκλα, σέρβιρε σωστά και με 6-4 πήρε το σετ, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στην Ντόχα.

Στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ η Σάκκαρη πίεσε και είχε δύο ευκαιρίες για να σπάσει το σερβίς της Αμερικανίδας, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και η Τζέσικα έκανε το 1-0. Όπως και στο πρώτο σετ μάλιστα η Πεγκούλα έκανε πρώτη μπρέικ και βρέθηκε μπροστά με 2-0 γκέιμς. Η αντεπίθεσή της, ωστόσο, δεν είχε συνέχεια, με την Ελληνίδα τενίστρια να απαντάει με το ίδιο νόμισμα και να ισοφαρίζει γρήγορα σε 2-2. Οι δύο τενίστριες κράτησαν τα σερβίς τους μέχρι το 5-5, όταν η Μαρία πίεσε και με μπρέικ έκανε το 6-5. Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και με 7-5 σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Επομενη αντίπαλος για τη Μαρία η Κόρι Γκοφ, που κέρδισε με 2-0 σετ το Νο.3 του ταμπλό, Πάουλα Μπαντόσα (6-2, 6-3). Αυτή θα είναι η 4η φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστριες, με την Μαρία να έχει κερδίσει τα δύο από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024