Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ρωσικά στρατεύματα έχουν εισβάλει στην Ουκρανία και έχουν ξεκινήσει πόλεμο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στην παγκόσμια κοινότητα. Αυτή η εμπόλεμη σύρραξη έχει ήδη συνέπειες σε όλους τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας, με την διαργάνωση της Ευρωλίγκα να μην αποτελεί εξαίρεση.
Έτσι η Ζάλγκιρις έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Μπαρτσελόνα που αντέδρασε επισήμως, καταδικάζοντας την επίθεση και το απόγευμα της Πέμπτης 24/2, ενημέρωσε πως δεν σκοπεύει να ταξιδέψει στη Ρωσία για τις προσεχείς αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ζενίτ!
«Μολονότι η λίγκα θα συζητήσει όλα τα θέματα στην αυριανή συνάντηση αποφασίσαμε να αντιδράσουμε πριν να είναι πολύ αργά και πήραμε ήδη την απόφασή μας. Η Ζάλγκιρις δεν θα ταξιδέψει στη Ρωσία. Θα μιλήσουμε στις ομάδες της δυτικής Ευρώπης που αγωνίζονται στην EuroLeague ώστε να αποφασίσουμε να μποϊκοτάρουμε όλα τα ματς με τις ρωσικές ομάδες» ανέφερε ο GM της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
LIVE: Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα για την 25η αγωνιστική της Premier League.