Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» από παίκτη του MasterChef: «Ήρθε και μου είπε θα σου γ@@@σω ότι έχεις και δεν έχεις»

«Βόμβα» από παίκτη του MasterChef: «Ήρθε και μου είπε θα σου γ@@@σω ότι έχεις και δεν έχεις»

Eπικρατεί αναβρασμός στο ριάλιτι μαγειρικής με τους παίκτες να εξαπολύουν με μεγάλη ευκολία κατηγορίες ο ένας εναντίον του άλλου. 

O Δημήτρης Ταϊρίδης έχει φέρει τα πάνω κάτω στο MasterChef τόσο με τις αλλαγές στις ομάδες όσο και με αυτά που λέει για τους συμπαίκτες του.

Γενικά φαίνεται ότι επικρατεί αναβρασμός στο ριάλιτι μαγειρικής με τους παίκτες να εξαπολύουν με μεγάλη ευκολία κατηγορίες ο ένας εναντίον του άλλου.

Συγκεκριμένα η Φανή Ζιώγα ανέφερε πως την έπιασε ο Δημήτρη και της έλεγε λόγια για την Βασιλική Δροσάτου. Η Βασιλική μόλις τα έμαθε του μίλησε χωρίς ο ίδιος να παραδέχεται κάτι. Ωστόσο κι ο Βασίλης Μπόλλος ήταν αυτός που είδε τη συζήτηση ανάμεσα στη Φανή και στον Δημήτρη κι έγινε έξαλλος που δεν είπε την αλήθεια για όσα ξεστόμισε για τους συμπαίκτες του: «Τον ρωτάς για αυτό που λέει και λέει ψέματα. Δεν είπα εγώ αυτό. Σε κοροϊδεύει μπροστά στη μάπα σου. Μα του λέει η Φανή ότι μου είπες για τη Βασιλική, τον Βασίλη και τον Γρηγόρη και σου απαντά ότι ψεύδεσαι. Δηλαδή σε βγάζει μ…α και χαζό».

Από την άλλη ο Δημήτρης σε δηλώσεις του στην κάμερα «άνοιξε πυρ» για την Φανή: «Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει γίνει. Χθες ήμουν με νευρικό κλονισμό και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήρθε η Βασιλική και μου είπε θα σου γ…ω ότι έχεις και δεν έχεις. Ξέρεις ποιος τα έχει κάνει όλα αυτά; Η μικρή. Είναι επικίνδυνος άνθρωπος.»

Δείτε το βίντεο

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024