
Διανομείς απαντούν σε Πορτοσάλτε: «Εμείς βάζουμε βενζίνη χωρίς να την πληρωνόμαστε»
«Μια χαρά αναγκαζόμαστε να βάζουμε βενζίνη χωρίς να την πληρωνόμαστε κιόλας!», απαντούν στον Πορτοσάλτε οι διανομείς.
Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε για την… πολυτέλεια της βενζίνης.
«Βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…», υποστήριξε ο κ. Πορτοσάλτε.
«Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».
Απαντούν οι διανομείς
«Εμείς πάντως ως διανομείς, που δεν μας λες και πλούσιους, μια χαρά αναγκαζόμαστε να βάζουμε βενζίνη χωρίς να την πληρωνόμαστε κιόλας!», απαντά αποστομωτικά το Δίκτυο Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού.
Ίσως ήρθε η ώρα όσοι θεωρούν εαυτούς «παραγωγικές μονάδες» να ανοίξουν τα αυτιά τους και να ακούσουν τι λένε οι σκληρά εργαζόμενοι των 500 ευρώ, για την «καταπληκτική ποιότητα ζωής» στην Ελλάδα.
Εμείς πάντως ως διανομείς, που δεν μας λες και πλούσιους, μια χαρά αναγκαζόμαστε να βάζουμε βενζίνη χωρίς να την πληρωνόμαστε κιόλας! #Πορτοσαλτε
— Δίκτυο Εργαζομένων επισιτισμού τουρισμού (@DiktyoT) February 23, 2022
- Είναι τελικά η Μέριλ Στριπ ξαδέρφη της Άννα Γουίντουρ;
- Πάλεψε αλλά ηττήθηκε (85-80) ο Αθηναϊκός στον πρώτο τελικό του Eurocup γυναικών
- Ο Τραμπ επιβάλλει δασμούς 10 – 50% σε εισαγωγές χάλυβα, αλουμινίου και χαλκού
- Το Χρηματιστήριο Αθηνών μετονομάζεται σε Euronext Athens
- Πώς ο Τραμπ προσπαθεί να πουλήσει τον πόλεμο στους ψηφοφόρους
- Ώρα αυτοκριτικής και θεραπείας για τον Τάιγκερ Γουντς: Εγκαταλείπει το γκολ και ξεκινά αποτοξίνωση

