Ετοιμάζεται για τον «τελικό» με τη Μίντιλαντ ο ΠΑΟΚ
Στους ρυθμούς του ευρωπαϊκού παιχνιδιού με τη Μίντιλαντ, όπου οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους «16» του Conference League, κινείται ο ΠΑΟΚ.
Το ευρωπαϊκό του κοστούμι φοράει ξανά ο ΠΑΟΚ, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Μίντιλαντ στο γήπεδο της Τούμπας για τη ρεβάνς των πλέι-οφ του Europa Conference League.
Το pre-game της εν λόγω αναμέτρησης θα ξεκινήσει από την Τετάρτη (23/2), όπου ο Δικέφαλος του βορρά θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του.
Από εκεί και πέρα, στις 13:30 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τους Ράζβαν Λουτσέσκου και Χοσέ Κρέσπο να ανοίγουν τα χαρτιά τους.
Από την άλλη πλευρά, γεμάτο θα είναι και το πρόγραμμα της Μίντιλαντ, που στις 18:20 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου, όπου ο Μπο Χένρικσεν θα παραχωρήσει δηλώσεις.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.