
Εννέα συλλήψεις οπαδών στο Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Επεισόδια μικρής έκτασης σημιεώθηκαν στις κερκίδες κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λίντς και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν στην σύλληψη εννέα οπαδών.
Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένα κλασικό βρετανικό ντέρμπι το οποίο όσο και αν χρόνια να περάσουν η ισχυρή αντιπαλότητα δεν λέει να κοπάσει. Αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά και την Κυριακή(20/2) το απόγευμα, όταν σημειώθηκαν μικροεπεισόδια στις εξέδρες του «Ελαντ Ρόουντ».
Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιντς και τους «κόκκινους διάβολους» είχε αρκετή ένταση με την κορύφωση να έρχεται μετά την επίτευξη του τέταρτου τέρματος της Γιουνάιτεντ, όταν κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, φίλοι των γηπεδούχων εκτόξευσαν ένα κέρμα το οποίο κατέληξε πάνω στον σκόρερ Άντονι Ελάνγκα.
«Δεν υπήρχε κάποια σημαντική αναταραχή, αλλά σημειώθηκαν μερικά περιστατικά στο γήπεδο πριν από τον αγώνα και μικρά επεισόδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Αρχών του Γιόρκσαϊρ, με τη Λιντς από την πλευρά της να παίρνει την σκυτάλη και να αναγγέλλει ποινές για τους δράστες που εκτόξευσαν αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου.
«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να εντοπίσουμε τους οπαδούς που πέταξαν αντικείμενα εντός του γηπέδου. Όποιος φίλαθλος βρεθεί να έχει πετάξει αντικείμενα θα τιμωρηθεί με ισόβιο αποκλεισμό από τους αγώνες μας», προειδοποίησαν τα Παγώνια.
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ
- Συνάντηση της Περιφέρειας Αττικής και μελών της Ιεράς Συνόδου
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Βρείτε «με ένα κλικ» πού είναι ο φάκελος



