Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλαμάτα: Έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και πέθανε από τον καημό της

Καλαμάτα: Έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και πέθανε από τον καημό της

Ο πλειστηριασμός, όπως καταγγέλλουν οι στενοί συγγενείς της, άφησε την 70χρονη χωρίς σπίτι στην Καλαμάτα.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 70χρονη γιαγιά στην Καλαμάτα λίγο καιρός μετά αφού είχε χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό.

Ο πλειστηριασμός, όπως καταγγέλλουν οι στενοί συγγενείς της, άφησε την 70χρονη χωρίς σπίτι στην Καλαμάτα.

Ο καημός της, ήταν τέτοιος που τελικά οδηγήθηκε στον θάνατο, λέει ο γιος της

. Πρόκειται για μια γυναίκα που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε δυσβάσταχτες οικονομικές δυσκολίες, καθώς προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα δίχως σύνταξη. Η άδεια στο περίπτερο που εργαζόταν δεν της ανανεώθηκε και τα χρεή της, άρχισαν να αυξάνονται.

Σοκ προκαλεί ο θάνατος μιας 70χρονης γυναίκας από την Καλαμάτα, η οποία πέθανε προδομένη από την καρδιά της. Η άτυχη γυναίκα, όπως καταγγέλλει ο γιός της, «έφυγε» από τη στενοχώρια της, αφού από την αναλγησία των τραπεζών έχασε σε πλειστηριασμό το μικρό διαμέρισμα που είχε πάρει με δάνειο, όσο δούλευε.

«Η τράπεζα δεν δέχτηκε κανέναν συμβιβασμό» καταγγέλουν οι συγγενείς της. Δεν άντεξε την ψυχική ταλαιπωρία που υπέστη από τη βαναυσότητα της κατάστασης, βλέποντας τον «κόπο» της να χάνεται και άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με το thebest.gr, οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε σοκ μετά από αυτή την είδηση και επιρρίπτουν όλες τις ευθύνες στη σκληρή πολιτική των τραπεζών οι οποίες δεν υποχωρούν σε κανένα συμβιβασμό, όπως καταγγέλουν.

Έχασε το σπίτι της μέσα στην καραντίνα – Έπαιρνε σύνταξη 347 ευρω

«Για εφιαλτικό όνειρο, μας ακούστηκε η είδηση του θανάτου της 70χρονης που έχασε το σπίτι της, μετά από πλειστηριασμό που έγινε μέσα στην καραντίνα το 2020, από συμβολαιογράφο στο Κρανίδι» κάνει λόγο η Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Καλαμάτας. Όπως τονίζει η Επιτροπή, πρόκειται για περιστατικό που δείχνει την στάση που κρατούν τα διάφορα γραφεία διαχείρισης χρεών και οι τράπεζες, αφού η συγκεκριμένη γυναίκα που ζούσε με την πενιχρή σύνταξη των 347€ το μήνα καλούνταν να εγκαταλείψει το σπίτι της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα διατηρούσε περίπτερο, στην Καλαμάτα, όπου δεν της ανανέωσαν την άδεια και δεν μπόρεσε να κατοχυρώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Έμεινε χωρίς εισόδημα και δεν έπαιρνε ούτε σύνταξη χηρείας, εφόσον ο σύζυγός της, όσο ζούσε, δεν μπόρεσε να κατοχυρώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα λόγω έλλειψης ενσήμων.

Δείτε το βίντεο του best-tv

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024