Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Θερμό» επεισόδιο με Χουλιαράκη στην ΤτΕ

«Θερμό» επεισόδιο με Χουλιαράκη στην ΤτΕ

Οχι και τόσο ανέφελη η τοποθέτηση του Γ. Χουλιαράκη στην Τράπεζα της Ελλάδας

Σας έχω νέα από την εγκατάσταση του Γιώργου Χουλιαράκη σε γραφείο στον δεύτερο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδος, κοντά στο γραφείο του διοικητή της.

Ωστόσο η εγκατάσταση δεν ήταν ανέφελη. Παρ’ ολίγον να σημειωθεί θερμό επεισόδιο. Κάποιος εκ των ανωτέρων στελεχών της Τράπεζας δεν είδε, όπως μας λένε, με καλό μάτι τον ερχομό του κ. Χουλιαράκη στο κορυφαίο ίδρυμα της χώρας και άρχισε να εκτοξεύει εναντίον του πικρόχολα και παραπολιτικά σχόλια, εν είδει καφενείου.

Ο διοικητής της κ. Γιάννης Στουρνάρας ενημερώθηκε για αυτά και αντέδρασε πάραυτα. Εστειλε αυστηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, σύμφωνα με το οποίο «πρέπει να προστατεύσουμε το κύρος και την ανεξαρτησία της Τράπεζας της Ελλάδος να προσλαμβάνει πρόσωπα που κρίνει κατάλληλα με βάση δικά της κριτήρια, δηλαδή με άριστο βιογραφικό, χαρακτήρα και εμπειρία, χωρίς πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων». Στο μεταξύ, ο κ. Χουλιαράκης εγκαταστάθηκε και πιάνει δουλειά ως οικονομικός σύμβουλος του κ. Στουρνάρα.

Περιμένει τώρα να του τοποθετήσουν υπολογιστή και να του παρασχεθεί σχετική ηλεκτρονική σύνδεση, ώστε να μπορεί να βλέπει και να αξιολογεί τα πλούσια σε πληροφορίες και γνώσεις, εγχώρια και ευρωπαϊκά οικονομικά στοιχεία. Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον, ιδιαιτέρως όταν θα αρχίσει να γράφει σχετικές εκθέσεις…

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024