Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάσος Ηλιόπουλος: «Το μεγάλο πλιάτσικο Μητσοτάκη έχει ξεκινήσει πριν την πανδημία»

Νάσος Ηλιόπουλος: «Το μεγάλο πλιάτσικο Μητσοτάκη έχει ξεκινήσει πριν την πανδημία»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως, την ώρα που η ελληνική κοινωνία υποφέρει από τις ανατιμήσεις, τον γενικευμένο πληθωρισμό και την ακρίβεια στην αγορά ενέργειας, «κάποιοι στην κυβέρνηση έχουν βρει τη μεγάλη ευκαιρία για πλουτισμό»

«Το σχέδιο Μητσοτάκη με την κωδική ονομασία ‘το μεγάλο πλιάτσικο’ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Την ίδια ώρα, βάζει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο με φτηνή προπαγάνδα να απαντήσει για τον ιστορικό αριθμό απευθείας αναθέσεων με αοριστολογίες», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Για «πλάτσικο και γιουρούσι Μητσοτάκη» με τις απευθείας αναθέσεις είχε μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με τον Γιάννη Οικονόμου να του απαντά πως επιστρατεύει την «συριζαϊκή λογιστική και βγάζει στο τέλος έναν αχταρμά».

Με τη σειρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι «το μεγάλο πλιάτσικο Μητσοτάκη έχει ξεκινήσει πριν την πανδημία» και αναφέρει ως παραδείγματα «επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν μια ημέρα πριν να πάρουν έργα και επιχειρήσεις άσχετες με τα έργα που πήραν», οι οποίες, όπως τονίζει, «έκαναν από τότε πάρτι καθημερινά. Απλά, η πανδημία ήρθε και τους έδωσε νέες δικαιολογίες για ακόμα μεγαλύτερο φαγοπότι».

Ο κ. Ηλιόπουλος επισημαίνει πως, την ώρα που η ελληνική κοινωνία υποφέρει από τις ανατιμήσεις, τον γενικευμένο πληθωρισμό και την ακρίβεια στην αγορά ενέργειας, «κάποιοι στην κυβέρνηση έχουν βρει τη μεγάλη ευκαιρία για πλουτισμό».

Και προσθέτει πως «το ακόμα μεγαλύτερο κακό είναι ότι περιμένουν τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης για να συνεχίσουν στην υγειά των κορόιδων», καταλήγοντας πως «ξέρουν καλά όμως ότι η λαιμαργία τους θα μείνει ανικανοποίητη από την επομένη των εκλογών. Ίσως αυτός να είναι και ο μοναδικός λόγος που ο κ. Μητσοτάκης δεν σηκώνει το γάντι στο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024