Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Τατσόπουλος: Η απάντηση που έδωσε στον Γονίδη για τον Άγιο Παΐσιο

Πέτρος Τατσόπουλος: Η απάντηση που έδωσε στον Γονίδη για τον Άγιο Παΐσιο

Νέα κόντρα άνοιξε με τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Σταμάτη Γονίδη

Απάντηση με περίσσια δόση ειρωνείας έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος στον Σταμάτη Γονίδη με αφορμή τα σχόλια για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

«Τατσόπουλε, τις προσβολές σου γράψε τις πάνω στην άμμο, τις ευεργεσίες σου, χάραξε τις πάνω στο μάρμαρο» είχε γράψει ο τραγουδιστής, ενώ ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας του απάντησε αναφερόμενος στις ψυχοκινητικές του ικανότητες και στον φόβο που του έχουν δημιουργήσει.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και σχολίασε την ανάρτηση του Σταμάτη Γονίδη: «Πρέπει να σας πω ότι έχω ακούσει τα πάντα αυτές τις μέρες, αλλά μόνο με τον Γονίδη φοβήθηκα. Έχω ενημερωθεί από προηγούμενες δηλώσεις για τις ψυχοκινητικές του ικανότητες, οπότε όποτε μπαίνω στην κουζίνα κοιτάζω τα πιρούνια, μην καρφωθεί κανένα στο μάτι μου κ.λπ. Δεν είναι να παίζεις με τον Γονίδη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως ο Σταμάτης Γονίδης μέσα από μία σκληρή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στις τοποθετήσεις του Πέτρου Τατσόπουλου για τη σειρά του MEGA:

«Όποτε με προσβάλλει κάποιος, προσπαθώ να ανυψώσω την ψυχή μου τόσο ψηλά, ώστε η προσβολή να μην τη φτάνει. Για μένα, οι προσβολές είναι τα επιχειρήματα αυτών που έχουν άδικο. Ήθελα να μάθω και έψαξα ποιος είναι αυτός ο Τατσόπουλος που υποτιμά και προσβάλει το μεγαλείο της θείας Χάρις ενός ταπεινού άγιου ανθρώπου που έζησε τον διωγμό και έπειτα αφιέρωσε την ζωή του στον Θεό. Με δέος πολλοί Έλληνες παρακολούθησαν την σειρά του Αγίου Παΐσιου στη τηλεόραση και αυτός αποκαλεί όλο αυτό τον κόσμο αποχαυνωμένο.

Δείτε αναλυτικά

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024