Κατιάνα Μπαλανίκα: Ο έρωτας με τον Γιώργο Μαρίνο και το μίσος για τον Αλέξανδρο Ρήγα
Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για όλα
Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ στον Alpha Κύπρου. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, αλλά και στον Αλέξανδρο Ρήγα.
Ο έρωτας με τον Γιώργο Μαρίνο
«Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μία σχέση ζωής παράλληλη. Ήταν εκείνος που κάτι έβλεπε σε μένα. Από μέρους μου, τον θαύμαζα πολύ» ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα και σημείωσε για τη «μετάβαση» στη σχέση τους, να γίνουν δηλαδή από σύντροφοι, φίλοι: «Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Έπιασε φωτιά ο Βουτζάς και τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι γίνεται. Και μου λέει “τώρα που με πήρες εσύ τηλέφωνο, δεν με ενδιαφέρει φωτιά και μπούρμπερη” να γίνει. Και έτσι άρχισε η φιλία μας».
«Ο Γιώργος Μαρίνος με προστάτευε όσο ήμασταν στη νύχτα. Ένας μου έδωσε κάποια στιγμή ένα λουλούδι και τον έδιωξε από το μαγαζί. Ένας άλλος κάτι έκανε και κόντεψε να ρίξει την πόρτα του καμαρινιού» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.
Η Κατιάνα Μπαλανίκα αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα
«Του θύμωσα πολύ. Κι όταν θυμώσω δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Δεν θα τον συγχωρέσω. Δεν θα προλάβει να μου πει συγγνώμη, έχω περάσει και είναι κενό. Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του, δεν με λυπεί όταν πρέπει να διαγραφεί. Όταν ένας άνθρωπος σου έχει δείξει και του έχεις δείξει αγάπη, και κάποια στιγμή σου δείχνει ένα μαύρο τοπίο, δεν υπάρχει, σβήνει. Δεν θα χαλάσω τη ψυχή μου εγώ» ανέφερε.
Δείτε το βίντεο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442